AMD 5 5600 işlemci var. Ekran karti oyunlarda 2 k'da. Genellikle himaye oyunlarında 77-85 derece oluyor ekran karti ısısı. 1400-1500 arası fan hızı. Bir sorun var mı? Pek bilgim yok. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Performansın kart sıcaklığı düştüğü için yükselecektir elbet. YouTube den bak ben Afterburner kullanmadığım için bilmiyorum. Benim kartımda Asus'un kendi yazılımı var.
Bende de 6700XT var ve sıcaklık boşta 50-55 oyunda Max 64 derece oluyor. Fanların dönme hızını hangi bir programla ya da AMD sürücü ile değiştirmedim. 1 senedir de böyle 64 derece sıcaklığı.
Bende de 6700XT var ve sıcaklık boşta 50-55 oyunda Max 64 derece oluyor. Fanların dönme hızını hangi bir programla ya da AMD sürücü ile değiştirmedim. 1 senedir de böyle 64 derece sıcaklığı.
Hiç bilmiyorum dediğim gibi ben herhangi bir ayar yapmadım. Eğer sende daha önce ellemediysen 10-15 derece fazla ısınıyor. İyimser olarak oyun oynarken 70 dereceyi geçmemeli.
Hiç bilmiyorum dediğim gibi ben herhangi bir ayar yapmadım. Eğer sende daha önce ellemediysen 10-15 derece fazla ısınıyor. İyimser olarak oyun oynarken 70 dereceyi geçmemeli.
GPU-Z, ekran kartı ve grafik işlemciniz hakkında hayati bilgiler sağlamak için tasarlanmış hafif bir yardımcı sistem programıdır. BIOS sürümünü, API sürümlerini ve birçok teknik detayı edinmenize yarar.