RX 6750 XT satıp RTX 3060 almak mantıklı mı?

Donanımsal hata yükte de kendisini gösterirdi diye düşünüyorum. Şimdi donanım ivmelendiriciyi kapatınca geçiyor bu değil mi normal kullanıyorsun. Durum böyle ise evet yazılımsal çünkü serviste bunu direkt stres testlerine sokacaklar orada başarıyla geçecek.

Yazılımsal dediysem de sürücü bozuk bu nedenle tarayıcılar patlıyor değil. Bende 22.11.2 sürümü var ne bunda ne öncekilerde 6600 XT böyle hatalar verdi, keza farklı bir 6750 XT kullanan da bu hatayı almıyor olabilir. Ben biraz daha kurcalayıp dönüş yaparım.

Hocam Mercedesten inip Forda binmek istiyorsunuz sanırım.Yerinizde olsam garantiye yollardım.O kartla bu kadar sorun yaşayan görmedim.

AMD ekran kartlarında bu olayı anlamıyorum zaten. Donanımsal olarak hiçbir sıkıntı yok. Fakat kimisinde hep oluyor, kimisinde driver güncelleyince oluyor, kimisinde 3-5 ay sonra kendi kendine başlıyor. Tarayıcıdan o dediğiniz donanım ivmesi ayarını kapatınca hiçbir sorun yaşamıyorum. Bu ayarı yazılım için kullandığım programa da uyguladığımda şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım.

İlginç gerçekten acaba donanım ivmelendirmesi neyi tetikliyor da dengeyi bozuyor. 6750 XT bayağı potansiyeli olan ve uzun ömürlü bir kart yanlış olmasın bildiğim kadarıyla en hızlı GDDR6 VRAM'lerin kullandıldığı kartlardan birisi de o.

Donanım ivmelenmesini kapatmanın sana olumsuz bir etkisi var mı peki?

Aslında şu ana kadar eğer bir donma, takılma falan olduysa da fark etmedim. Zaman geçtikçe herhangi bir sorun yaratıyor mu göreceğiz. Neyse bu şekilde de kullanmaya devam edebilirim sanırım. Yardımın için çok teşekkürler.

Rica ederim. Donanımsal bir sıkıntı düşünmediğimden servisle vakit kaybetmeni ya da daha düşük kartlara geçmeni istemem. Ben de şu ivmelendirme olayını biraz soruştururum sen de kullanmaya devam et böyle. Farklı bir sorun vb. olursa buradan yazabilirsin tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…