RX 6750 XT sistem alınır mı?

[email protected] adresine faturanızla birlikte mail atmanız gerekiyor.

Oyun hediyesi için bahsettiğim mail adresine faturamla beraber mail attım ve bayram olduğu için hiç beklemezken 1-2 saat içinde oyun kodunu gönderdiler. Gönderilen kod doğrudan Steam'e eklenmiyor bilginiz olsun. Öncelikle https://www.amdrewards.com/ bu sayfaya üye girişi yaptıktan sonra gönderilen kodu yapıştırıp devam ediyorsunuz. Kodunuzun onaylanması için ufak bir araç indirmeniz gerekiyor. Aracı indirip çalıştırdıktan sonra kodunuzu o araca tekrar yapıştırıp ilerliyorsunuz. Sizi tekrar siteye atıyor ve aşağıdaki gibi oyunuzu sepete eklenebilir hâle geliyor. Sepete ekleyip satın alımı tamamlıyorsunuz ve ödüllerim kısmından Steam hesabınızı bağlayarak oyunuzu hesabınıza eklemiş oluyorsunuz.
Eki Görüntüle 1839729
Eki Görüntüle 1839730

Ben 22.06.23 tarihinde aldım ama şu ana kadar elime fatura geçmedi ve şu anda sistem faturalanıyor yazıyor bende hediyemi alabilir miyim?

Kargom bugün gelecekmiş. Ben ilk defa kasa alıyorum da, burada default olan anakartı seçmiştim, baştan bios update yapmam gerekiyor mu ? Bazı videolarda yeni sistem kurunca bios update yapın falan demişler de bizim için itopya onu yapıyomu acaba birleştirince.

Birde ilk baştan şunu mutlaka yapın dediğiniz bir şey var mıdır? mesela furmark testi yapacağım başka bir şey yapmalı mıyım ?
BIOS güncellemesi yapıp yollamıyorlar. Siz yapabilirsiniz. BIOS üzerinden X.M.P ayarını açmayı unutmayın. Bellekleriniz 3200 Mhz'de çalışsın. Secure Boot ayarını Windows'a getirin. Diğer türlü Valorant oynamak istediğinizde hata veriyor.

Ben 22.06.23 tarihinde aldım ama şu ana kadar elime fatura geçmedi ve şu anda sistem faturalanıyor yazıyor bende hediyemi alabilir miyim?
Satın alımınız hediye için belirtilen tarihler arasında olduysa sorun olacağını sanmıyorum. İtopya'nın sitesinde E-Fatura kısmına biraz geç yükleniyor. Bana mail olarak daha hızlı göndermişlerdi. Mail adresinizi kontrol edin.

Kargom bugün gelecekmiş. Ben ilk defa kasa alıyorum da, burada default olan anakartı seçmiştim, baştan bios update yapmam gerekiyor mu ? Bazı videolarda yeni sistem kurunca bios update yapın falan demişler de bizim için itopya onu yapıyomu acaba birleştirince.

Birde ilk baştan şunu mutlaka yapın dediğiniz bir şey var mıdır? mesela furmark testi yapacağım başka bir şey yapmalı mıyım ?
Ben sadece ekran kartı için driver yükledim başka bir şey yapmadım bir sıkıntı yoktu. Furmark testi dışında bir şey gerekmez sanırsam.

Ben sadece ekran kartı için driver yükledim başka bir şey yapmadım bir sıkıntı yoktu. FurMark testi dışında bir şey gerekmez sanırsam.

Ben bu konudaki sistemi almıştım fakat çipset sürücüleriyle alakalı problem yaşamıştım Aygıt Yöneticisi üzerinden kontrol edin.

Kargom bugün gelecekmiş. Ben ilk defa kasa alıyorum da, burada default olan anakartı seçmiştim, baştan BIOS Update yapmam gerekiyor mu? Bazı videolarda yeni sistem kurunca BIOS Update yapın falan demişler de bizim için İtopya onu yapıyor mu acaba birleştirince.

Bir de ilk baştan şunu mutlaka yapın dediğiniz bir şey var mıdır? Mesela FurMark testi yapacağım başka bir şey yapmalı mıyım?

Demonte olarak almadıysan test yapıp gönderirler sistemini. BIOS Update, toplama Ryzen 5. nesil işlemcilerde B450/A320 çipset anakartlar için deniliyor genelde.

Sistemi 20 Haziran'da sipariş vermiştim, faturam 30 Haziran'da kesilmiş. Cashback için ASUS Türkiye ile görüştüm ve satın alma tarihi kampanya tarihleri içerisinde olduğundan sorun olmayacağını, ödeme yapılacağını söylediler.

Sistemi alan arkadaşlar kasanızdaki ARGB kontrolcüsü sizde bağlanmış mı ? Sistemi kurduktan sonra herhangi bir güncelleştirme yaptınız mı ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı