RX 6750 XT sistem donuyor ve tuşundan kaatıp açmadan düzelmiyor

Clof

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
Team T-Force Vulcan (2x8) 16GB 3200MHz CL16
Ekran kartı
ASUS RX 6750 XT DUAL 12GB
Anakart
ASUS Prime B450M-K II
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
Aldığım hazır bilgisayarda bazı oyunlara girdiğimde donuyor ve düzelmiyor ama bu sadece oyunlar için geçerli yani Google Discord gibi yerlerde hiç böyle sorunlar olmuyor. Donduğunda her şey kilitleniyor. Mouse, klavye hiçbir şey yapamıyorum. 3-4 dk bekledim düzelmedi. Yardımcı olabilecek var mı?

sürümünü nereden değiştiriyorum
Bunu yaptıktan sonra AMD'nin sitesinden Adrenalin Edition 24.12.1 sürücüsünü kurun.

Bunu yaptıktan sonra AMD'nin sitesinden Adrenalin Edition 24.12.1 sürücüsünü kurun.
en iyi sürücü 24.12.1 mi internette gördümde sorun çıkarabiliyormuş

tabii siz daha iyi bilirsiniz ama emin olmak için soruyorum dduyu hallettim

en iyi sürücü 24.12.1 mi internette gördümde sorun çıkarabiliyormuş

tabii siz daha iyi bilirsiniz ama emin olmak için soruyorum dduyu hallettim
6750 XT de 8 aydır bu sürücüyü kullanıyorum şimdiye kadar bir sorun çıkmadı o yüzden öneriyorum, sorun yaşayanların kartında donanımsal sorun var yada güç kaynağı dandik.

6750 XT de 8 aydır bu sürücüyü kullanıyorum şimdiye kadar bir sorun çıkmadı o yüzden öneriyorum, sorun yaşayanların kartında donanımsal sorun var yada güç kaynağı dandik.
tamam şuanda indiriyorum 24.12.1 sürümünü olunca sorun geçti mi haber vereyim sağ olun yardım ettiğiniz için

donma sorunu gitti ama şimdide oyunda takılıyor?

Son düzenleme:
tamam şuanda indiriyorum 24.12.1 sürümünü olunca sorun geçti mi haber vereyim sağ olun yardım ettiğiniz için

donma sorunu gitti ama şimdide oyunda takılıyor?
Güç kaynağından olabilir, markası modeli nedir PSU'nun?
Chipset drıverı ve BIOS güncel değilse de güncelleyin.
Overclock varsa kaldırın.
BIOS'u sıfırlayın, sadece XMP açık kalsın.
Başka bir HDMI/DP kablosu deneyin hatta mümkünse başka bir monitörde deneyin.
Takılma sorunları elektrik tesisatından da olabiliyor.
Bilgisayar ile monitörü akım korumalı priz varsa ona takıp deneyin veya başka prize takıp deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı