RX 6750 XT sisteme monitör önerisi

Bütçe
20000-25000
3 günlük banım vardı. Monitöre karar kılındı mı? Konuyu okuyamadım. @aha0202

Yeni gördüm hocam kusura bakmayın.
Evet monitör geldi bile hocam.

Yeni gördüm hocam kusura bakmayın.
Evet monitör geldi bile hocam.

Bir şey daha sormak istiyorum hocam ben sistemi İtopya'da cuma gecesi sipariş ettim. Neredeyse 1 hafta geçti hala daha sipariş hazırlanıyor diyor. Acaba stokta kalmama gibi bir durum olur mu? Yoksa yeni mi hazırlanıyordur.

@Mastermonster hocam sistem ne zamana gelir tahmini?

Bir şey daha sormak istiyorum hocam ben sistemi İtopya'da cuma gecesi sipariş ettim. Neredeyse 1 hafta geçti hala daha sipariş hazırlanıyor diyor. Acaba stokta kalmama gibi bir durum olur mu? Yoksa yeni mi hazırlanıyordur

Yoğunluktan dolayı geç teslim olabilir. Döneme bağlı çünkü.
Bazı zamanlar 4-5 gün içinde teslim ediyorlar. Döneme bağlı kısaca. Bayram öncesi yoğunluk oluştuysa ya da ellerinde parça stokta yoksa bekletilebiliyor. Arayıp bilgi almak lazım.

Yoğunluktan dolayı geç teslim olabilir. Döneme bağlı çünkü.
Bazı zamanlar 4-5 gün içinde teslim ediyorlar. Döneme bağlı kısaca. Bayram öncesi yoğunluk oluştuysa ya da ellerinde parça stokta yoksa bekletilebiliyor. Arayıp bilgi almak lazım.

Cuma gecesi sipariş ettim diye olabilir mi hocam? Çünkü cumartesi pazar çalışmıyorlar diye biliyorum.

Aydındayım hocam burada bayiisi var mı bilmiyorum.

Yoktur. Telefonla sıkıştırmayı dene. Fakat hala kargoya verilmemiş ürünün gelmesi düşük ihtimal.
Kargo şirketleri eğer pazartesi ve arife günü olan salı günü çalışıyorlarsa bir ihtimal gelir.
Tabii bunlar tahmin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı