XFX RX 6600 6000 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6700XT alacak kadar para ayırdım fakat alasım gelmiyor 2 yıl olmuş çıkalı. Dolar yükselişine rağmen fiyatlar çakılıyor, ben bu saatten sonra yeni nesil kart almak istiyorum.

Niye böyle indirim konusunda rant yapıyorum bilmiyorum ama indirimler bu kadar geç gelince insan sevinemiyor bile.
4500 TL'ye hiçbir zaman düşmedi. $329'lık kart için olmadık fiyatlar beklenmez.

Aslında MSRP altına düşmesi lazım yalnız yeni nesil kartların gelişi ile birlikte. Fakat bana göre kasıtlı olarak erteliyorlar stoklar erisin diye.

@304191 MSRP altına düşme firmalar dilemedikçe mümkün değil. RTX 2060, 1050 Ti gibi kartların satış fiyatı hala MSRP ile aynı gidiyor yani.

Üretici firmalardan ziyade mağazalarda mevcut stoklar ile alakalı bir durum, raflar dolu olduğunda mecbur fiyatlar düşer. Şu an gördüğünüz indirimin sebebi tam olarak bu.

Emin olun ürünler raflarda yeterince toz toplarsa gerekirse zararına satarlar. Satmak zorundalar.

Üretici firmalardan ziyade mağazalarda mevcut stoklar ile alakalı bir durum, raflar dolu olduğunda mecbur fiyatlar düşer. Şu an gördüğünüz indirimin sebebi tam olarak bu.

Emin olun ürünler raflarda yeterince toz toplarsa gerekirse zararına satarlar. Satmak zorundalar.

Öte yandan üretim bitiyor ve o tozlu raflardaki sayılı ürün de "birisine kaktırırız gider elbet" mantığında. Elinde büyük stok tutan yerler sayılı onlar da taktiksel olarak hazır sistemlere basıyorlar. Kalan 3-5 parça da 5 sene komada yattıktan sonra "abi 1050 Ti diye bir kart vardı GTA V açıyordu çok güçlüydü" diye gelip alanlara gidiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı