RX 6750XT i5 12400F sistem LoL'de 130 FPS veriyor

BrEfLst

Kilopat
Daha fazla  
RX 6750XT i5 12400F 16 GB RAM ile 130 FPS alıyorum 2006 model Casper'de bile 40 FPS alıyordum zaten :D ne yapabilirim bunun için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam da normal değil ki yine Forza'da falan daha yüksek FPS alıyorum :D

Oyunda sorun var bence. Daha yakın zamanda benzer bir konu gördüm. Adam 13600K ve 4070 ile 150 FPS alıyordu.

F serisi işlemcilerin OC çarpan kilidi yok muydu en son?

Çarpan kilitli ama BCLK ile çarpan aynı şey değil. Base Clock Overclocking, işlemcinin veya sistem bileşenlerinin saat hızlarını artırmak için kullanılan bir yöntem. Temel saat hızı (Base Clock veya BCLK), işlemci ve diğer bileşenlerin hızını belirleyen bir parametre. Bunu çoğu normal kullanıcı bilmeyebilir.

Oyunda sorun var bence. Daha yakın zamanda benzer bir konu gördüm. Adam 13600K ve 4070 ile 150 FPS alıyordu.

Çarpan kilitli ama BCLK ile çarpan aynı şey değil. Base clock overclocking, işlemcinin veya sistem bileşenlerinin saat hızlarını artırmak için kullanılan bir yöntem. Temel saat hızı (base clock veya BCLK), işlemci ve diğer bileşenlerin hızını belirleyen bir parametre. Bunu çoğu normal kullanıcı bilmeyebilir.

Overclock işini hiç bilmiyorum ve uğraşmak istemiyorum direkt oyunumu açayım oynayayım ve çıkayım fakat ekranım 165 Hertz gözüm direkt FPS düşüşünü fark ediyor bu yüzden rahatsız oldum.

Böyle bir bilgisayarda gerek olması bana saçma geliyor böyle bir şeye herkes 5090 kullanmak zorunda o zaman :D
O zaman LossLess Scaling öneririm, pahalı bir şey değil. 2X yapsanız sorununuz çok minimal gecikme ile ortadan kalkar.

Şimdi baktım 3.5 dolar yani 132 TL, düz hesap 150 TL diyebiliriz. Ayrıca LS'yi tüm oyunlarda ve bir şey izlerken bile kullanabilirsiniz. Çok keyifli oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı