RX 6800 Call of Duty Warzone düşük FPS

Son düzenleme:
Öncelikle belirteyim Warzone aşırı derecede optimizasyon özürlü bir oyun.Yani o kadar uçuk kaçık bir FPS beklemeyin nedense bendede bu durum var RTX 3050Ti ekran kartımda FPS 90-100'lerden oyunu açıp kapattığımda 60-70'lere düşebiliyor.Biraz ayarları araştırdığımda her açıp kapatışımda ayarların değiştiğini gördüm.Ayarları tekrardan gözden geçirebilirsiniz.

Öncelikle belirteyim Warzone aşırı derecede optimizasyon özürlü bir oyun. Yani o kadar uçuk kaçık bir FPS beklemeyin nedense bende de bu durum var RTX 3050 Ti ekran kartımda FPS 90-100'lerden oyunu açıp kapattığımda 60-70'lere düşebiliyor. Biraz ayarları araştırdığımda her açıp kapatışımda ayarların değiştiğini gördüm. Ayarları tekrardan gözden geçirebilirsiniz.

Ne olursa olsun FPS 50 uzerine cikmiyor. Ultra ayarlarda da ayni en düşük ayarlarda da. (FPS limit yok)

Ne olursa olsun FPS 50 uzerine cikmiyor. Ultra ayarlarda da ayni en düşük ayarlarda da. (FPS limit yok)
Hocam gerçekten garip yani bende ne yapsam çözemedim.Bu garip marka tutup oyun motorunu değiştirdi ve şu an oyun motoru berbat durumda.İlerisi net gözükmüyor optimizasyon sorunu var var oğlu var yani.Çözülmesi biraz zaman alabilir.Warzone Caldera'yı da kapattılar artık bu oyundan başka bişey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı