RX 6800 FurMark testi nasıl?

Bu sefer de 60 FPS veriyor test videolarına baktım millette 2K çözünürlükte full ayarlarda 140-150 FPS veriyor.
"Ekstrem" girili ayarları birde Ultra'ya çekmeyi deneyin. Bazı ayarlar sıkıntılı olabiliyor oyüzden 150FPS gibi değerlere çıkaracak bir ayar bulursak onu kısarak iş görür hale getiririz diye düşünüyorum.

"Ekstrem" girili ayarları bir de Ultra'ya çekmeyi deneyin. Bazı ayarlar sıkıntılı olabiliyor o yüzden 150FPS gibi değerlere çıkaracak bir ayar bulursak onu kısarak iş görür hale getiririz diye düşünüyorum.

Sorunu şimdi çözdüm gibi ama çok saçma geldi AMD programından VSR açtım oyunu 2K çözünürlüğe getirdim ve şu an FPS 130 civarında çözünürlüğü yükseltince FPS nasıl yükseldi onu anlamadım normalde tam tersi olması gerekiyordu.

VSR açıkken 1080p de 180 FPS 2K çözünürlükte 120-130 arası.

Son düzenleme:
Sorunu şimdi çözdüm gibi ama çok saçma geldi AMD programından VSR açtım oyunu 2K çözünürlüğe getirdim ve şu an FPS 130 civarında çözünürlüğü yükseltince FPS nasıl yükseldi onu anlamadım normalde tam tersi olması gerekiyordu.

VSR açıkken 1080p de 180 FPS 2K çözünürlükte 120-130 arası.
Darboğaz durumunda çözünürlük yükseldiği zaman FPS artışı veya sabit FPS durumu olabiliyor. Hafif bir darboğaz olması normal ama 130 Fps yerine 100 filan olması gerekirdi.

VSR kapayınca eski haline mi geliyor hocam?

Darboğaz durumunda çözünürlük yükseldiği zaman FPS artışı veya sabit FPS durumu olabiliyor. Hafif bir darboğaz olması normal ama 130 FPS yerine 100 filan olması gerekirdi.

VSR kapayınca eski haline mi geliyor hocam?

Şu an VSR'yi kapadım ve FPS de düşüş olmadı ama ben bunu eskidende denemiştim hocam aradan biraz vakit geçince oyuna tekrar girdiğimde yine FPS yeri boylamıştı ne yapacağımı şaşırdım.

Şu an VSR'yi kapadım ve FPS de düşüş olmadı ama ben bunu eskidende denemiştim hocam aradan biraz vakit geçince oyuna tekrar girdiğimde yine FPS yeri boylamıştı ne yapacağımı şaşırdım.
AMD sürücüleri kaynaklı bir sorun gibi duruyor, tekrar yaşarsanız DDU ile silip farklı bir sürüm indirmeyi deneyin. Ozaman düzelirse bu dediğim doğrulanmış olur.

Evet bence de eski sürümlerde bu sorun olmayabilir peki en iyi eski sürümü nasıl bulabilirim?
RX 6800 konularına baksanız iyi olur, insanlar ne kullanıyor diye. Reddit gibi yerlerede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı