Çözüldü RX 6800 Görüntü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

haymatlos1

Decapat
Merhaba, yeni bir sistem aldım ve sistemi dün kurdum fakat RX6800 ekran kartımdan görüntü alamıyorum DisplayPort ile X670E-A anakartından görüntü geliyor. BIOS güncelledim fakat daha Windows'u kurmadığım için sorun driverlar mı başka bir şey mi bilmiyorum. Ekran kartının fanı vs dönüyor. BIOS'tan yapmam gereken bir ayar var mı bilmiyorum.

Çözüm
BIOS sıfırlayıp dener misiniz?
Görüntü gelmiyor ise sürücü ile alakası yok, ilk defa kullanıyorsunuz.
Montajı kendiniz mi yaptınız?
BIOS pilini çıkarıp geri taktım şu an ekran kartı DP kısmından görüntü alıyorum Windows'u kurdum fakat görüntü bağdaştırıcısı özelliklerinden bağdaştırıcı olarak Microsoft Basic display adapter gözüküyor bu kısımda artık driverlarla mı alakalı hocam?

AMD sürücüsü kurulu olmadığından dolayı öyle.

Bios pilini çıkarıp geri taktım şu an ekran kartı dp kısmından görüntü alıyorum windowsu kurdum fakat görüntü bağdaştırıcısı özelliklerinden bağdaştırıcı olarak Microsoft basic display adapter gözüküyor bu kısımda artık driverlarla mı alakalı hocam?
Evet, AMD Adrenalin Edition kurun ve sürücüyü son sürüme güncelleyin.
Ayrıca ayarlar kısmından tercih edilen yazılım sürümünü "sadece önerilen" olarak ayarlayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı