Çözüldü RX 6800 sistem kendi kendine restart atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1nhum4n

Femtopat
Katılım
15 Nisan 2025
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, dün işlemci, anakart ve RAM değiştirdim, temiz kurulum yaptım ve dünden beri restart atıyor PC. Dün 4-5 saat Last of Us Part 2 oynadım, restart vs. yoktu. 5. saatin sonlarında restart attı, tekrar daha sonra açıldı, bir daha attı. Bir kez restart atınca, bir süre sürekli restart atıyor. Bazen Windows'u yeni açınca, Google'a girince atıyor. Bir anda siyah ekran oluyor ve açılış ekranı geliyor. Olay görüntüleyiciye baktığımda, Kernel Power 41 hatası alıyorum.
Sistem özelliklerim şu şekilde:
AMD Ryzen 5 7500F.
Thermalright Peerless Assassin 120SE.
Colorful Battle-AX B650M-Plus v14.
2X Patriot Venom Viper 16 GB 6000MHz CL30.
Sapphire RX 6800 Nitro+
PSU: Cooler Master 600W 80+
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    204,9 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:
600w u o sistemi tutmaz hocam. Hazır fiyatı düşmüş iken C750 almanızı öneririm:
İ
Büyük ihtimal psudan zaten.
 
600w u o sistemi tutmaz hocam. Hazır fiyatı düşmüş iken C750 almanızı öneririm:
İ
Birincisi bu güç kaynağı alınmaz. İkincisi bal gibi tutar. Nasıl bu kanıya vardınız? 225W 6800, 65W 7500F: Hadi diğer parçalar asla çekmez ama diyelim ki 150W çekti, hesap 440W yapıyor. Bilmeden yazmayın.
 
colorful battle-ax b650m-plus v14 bu dosyayı indirdim zaten boot menüsü açılınca usbyi seçiyorum test başlamıyor. 64gb kingston usb bellek kullanıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı