RX 6800 vs RTX 3070 Ti

NVIDIA veya AMD'ci değilim ama denk kartlarda NVIDIA'ya kayıyorum o yüzden 3070 Ti diyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denk değiller ki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denk değiller ki.

Saf güçte RX 6800'ün önde olduğunu biliyorum DLSS'e rakip FSR de var ne kadar çoğu oyunu desteklemeseki ama ileride bence destekleyecek ve DLSS'in önüne geçecek sadece yazılımsal sorunlarından korkuyorum.

NVIDIA veya AMD'ci değilim ama denk kartlarda NVIDIA'ya kayıyorum o yüzden 3070 Ti diyorum.

Denk kart değiller en ucuz modelleri karşılaştırırsak 2.500-3000TL fiyat farkı var, performans olarak çoğu oyunda 6800 üstün, bazılarında eşit çok azında ise 3-5FPS farkla 3070 Ti üstün yani 3K civarında daha fazla verip, daha az performans alacaksın. 3070'ten bile daha ucuz olduğu için fiyat olarak rakip sayılırlar.

Çok mu uğraştırır? Driver kurulum vs.

Yok yahu nesi uğraştıracak onda da tak çalıştır yapıyorsun. RX 6800 zaten düşük voltajda çalışan ve stabil bir kart. Sürücüyü de direkt indirip kuruyorsun aynı NVIDIA gibi.

Benim tercihim 6800 olurdu. 3070 Tİ bana göre kendi serisinde en verimsiz ve alınmayacak olan kart.

Tamamen katılıyorum. RX 6800 ile düz RTX 3070 serilerinin en verimli kartlarındanken 3070 Ti tam tersi gereksiz yüksek bir güç tüketimine sahip.

Denk kart değiller en ucuz modelleri karşılaştırırsak 2.500-3000TL fiyat farkı var, performans olarak çoğu oyunda 6800 üstün, bazılarında eşit çok azında ise 3-5FPS farkla 3070 Ti üstün yani 3K civarında daha fazla verip, daha az performans alacaksın. 3070'ten bile daha ucuz olduğu için fiyat olarak rakip sayılırlar.

Vallahi bilmiyordum böyle fiyat farkı olduğunu dediğinize göre 6800 daha mantıklı o zaman

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı