Wattman uyarısını AMD kendisiyle alakalı olmayan durumlar dışında çıkarmasa daha faydalı olacak aslında. Overclock yapıyorum değeri beğenmiyor çöküyor eyvallah ver uyarıyı buna lafım yok ama elektrikler giidp geliyor Wattman, RAM'ler bozulup sistem reset atıyor Wattman.
Benim o RAM'ler arızalandığında sorunun o olduğunu anlayana kadar ekran kartıyla bakışmıştık misal.
Ben de ayda 1 alıyorum ama 1.5 yıldır çatır çatır kullanıyorum 6600 XT'yi. 1 ayda hiç mi oyun kendiliğinden çökmeyecek veya elektrik kesilmeyecek? Oluyor kardeşim ekran kartıyla alakasız durumlarda da bu çıkıyor. Biraz kullanınca öğreniyorsun.
Bi yerinden element uyduruyor bu senenin en çok satan kartlarından 6000 serisi kendimde Rx6600 kullanıyorum kesinlikle bazı insanlar Nvidia fan boyluğundan başka bir şey yapmıyor .
Bir yerinden element uyduruyor bu senenin en çok satan kartlarından 6000 serisi kendimde RX6600 kullanıyorum kesinlikle bazı insanlar NVIDIA fan boyluğundan başka bir şey yapmıyor.
Bir yerinden element uyduruyor bu senenin en çok satan kartlarından 6000 serisi kendimde RX6600 kullanıyorum kesinlikle bazı insanlar NVIDIA fan boyluğundan başka bir şey yapmıyor.
Güzel karttır alabilirsin. Takıldığın, merak ettiğin şeyler olursa buradan konu açıp sorabilirsin, AMD ekosistemi dizdiğinden Smart Access Memory'i de açarsın güzel performans bonusu kazandırıyor. Wattman konusuna kafan takılmasın.