Çözüldü RX 6800 XT düşük GPU kullanımı oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar ekran kartım RX 6800 XT işlemcim R5 5600X, 2x8 3200MHz RAM, B550-A Pro MSI anakart sahibim. Oyunlarda düşük ekran kartı kullanımı sorunu yaşıyorum. Eski kartım RX 5700XT idi onda bile LoL'de daha fazla FPS alıyordum RX 6800 XT ile 100FPS'e kadar düşüyor LoL'de. FPS düşmesi yok ama onu da söyleyeyim. Tarkovda ekran kartı kullanımı %40 50 civarı. 1080p kullanıyorum. Hafif darboğaz olacağını biliyordum ama bu işte bir gariplik yok mu?

Ekran kartı için güç kaynağından yeterince kablo çıkmadı bende çoklayıcı kullandım ondan dolayı olabilir mi acaba fpsler olmaması gerektiği kadar düşük çünkü.

Son düzenleme:
1080p'de normal. Ultra ayarlar + en az %150 render scale yapman lazım çoğu oyunda. VSR açmayı dene.

Çoklayıcı kullandım onun bir sakıncası var mı pekii? Ondan dolayı olmuş olamaz mı?
Ondan dolayı da olabilir ancak genel olarak işlemcin ekran kartına yetersiz 1080p'de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…