RX 5500 XT GPU kullanımı düşük

godkingivarx

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yardımlarınız için teşekkürler,

Ben 2 gün önce RX 5500 XT 8 GB aldım. İşlemcim i7-4790. Oyunlarda GPU kullanımım stabil değil. 90'lardan bir anda 70'e, 50'ye hatta 0'a iniyor. Driverım da güncel. Tüm ayarları ultraya alıyorum, yine değişen bir şey olmuyor. Mesela Odyssey'de Low'da 45 alıyorum, Ultra'da da 45 alıyorum.

Aynı problem bende de hatta bu kartı alan çoğu kişide var ama ne yazıkkı yardımcı olabilen çıkmadı 2 aydır araştırıyorum bulamadım mecbur böyle oynuyorum. Bazı yerlerde GPU kullanımım 99 90 olurken binalar ve adamlarla karşı karşıya gelince 70 60'lara düşüyor bu da takılmalara neden oluyor. Cift kanal RAM var 2x8GB 3000MHz Ryzen 5 2600 canavar gibi sistem var. Herkes PCI'ı Express 4.0'lı anakartta kullanınca geçer demiş ama ne alaka ya o kadarmı fark ettirir.
Çözemedim PC'den anlayan biri olarak. Umarım bir gün bir güncelleme gelir yüzümüz güler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı