Hocalarım 23.9.1 kullanıyorum hiçbir oyuna giremiyorum girdiğim an oyun çöküyor Windows 10 çöküyor ekran donuyor bayağı kullanılamaz hale geliyor. Önerebileceğiniz stabil sürücü var mıdır?
FurMark testine sokun. Donar ise bir alt sürüme geçiş yapın. CMD'ye sfc /scannow yazıp yeniden başlatın. Olmazsa Windows güncellemelerini kaldırıp yine kurun.
FurMark testine sokun. Donar ise bir alt sürüme geçiş yapın. CMD'ye sfc /scannow yazıp yeniden başlatın. Olmazsa Windows güncellemelerini kaldırıp yine kurun.
Hocam sorun sadece Driver'da devamlı sıfırlanıyor AMD driveri stabil çalışmıyor. FurMark da sorun yok Windows dosyalarımı onardım yine sorun çıkmadı Windows'un kendisinde de bir problem yok. RDR2 oynuyorum yağ gibi akan oyun çöküyor.
Neden tamamlasın hocam yağ gibi çalışıyor kart durduk yere yaptı. 23.11.1 24.1.1 24.5.1 stabil olabilecek bütün hepsini denedim oyunlara girmiyor klasik AMD hatasını veriyor yine verdi.
-----------------------------------------------------------------
Düzenleme; Bütün bunların hepsi 24.8.1'e geçtikten sonra oldu. 1 hafta stabil çalıştı sonra aynı bu hataları vermeye başladı. Sürücüyü kaldırıp başka sürümlere geçince hata devam etti.
Yapmıştım ilk aldığımda hocam hiçbir sıkıntı çıkmamıştı ta ki AMD'nin son sürümünü yükleyene dek ondan sonra hiçbir oyunu açamamaya başladım. Şimdi bazen giriyor bazen girmiyor oyunlara bazen de masaüstünde dururken AMD yazılımı çöküyor. FurMark da yaptım hiçbir problem çıkmadı timespy da yaptım siz demeden ben diyeyim. Kartta problem yok sürücü yine batırdı.