RX 6800 XT ekran kartının driverı devamlı çöküyor

Eren186

Centipat
Daha fazla  
Hocalarım 23.9.1 kullanıyorum hiçbir oyuna giremiyorum girdiğim an oyun çöküyor Windows 10 çöküyor ekran donuyor bayağı kullanılamaz hale geliyor. Önerebileceğiniz stabil sürücü var mıdır?

Hızlı başlat tiki kalkık. Fastboot kapalı. Chipset kurulu. Bu aldığım hata WattMan mi? Buna mı deniyor. 5 tane sürücüyü DDU ile silip temiz yükledim ve hepsinde de aynı sorun. :/

Hızlı başlat tiki kalkık. Fastboot kapalı. Chipset kurulu. Bu aldığım hata WattMan mi? Buna mı deniyor. 5 tane sürücüyü DDU ile silip temiz yükledim ve hepsinde de aynı sorun. :/

AMD yaşanan her şeye WattMan diyorlar alakası yok, bazen oyun dosyalarından da yapabiliyor.

Mesela bu sorunun aynısı başıma geldi BF2042 de, hiçbir şey yapmadım, oyuna gelen bir gücelleme ile düzeldi, yani basit bir neden de olabiliyor.

Kartı söküp tekrar bir montajlayın, bazen güç girişindeki gevşeklik, pin temas sotunuda sistem boştayken çökemeye sebep olabiliyor.

İfadeler: G2D

Denedim. Durum yine aynı. Windows 11'e geçmeyi düşünüyordum acaba bu bahaneyle temiz bir kurulum mu yapsam? Şu FPS artışı muhabbeti de vardı belki yararlanırım bilemedim. Çok canımı sıkıyor bu durum

Hata aldığınız oyunlara dosya doğrulama yapabilirsiniz.

@Marix Sıfırdan Windows 10 kurulumu yaptım hiçbir sorun gözükmüyor. Ek olarak şu konuma da bakar mısınız? Çözmem gerekiyor en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…