RX 6800 XT için 2K 144 Hz mi 4K 60 Hz mi?

Bütçe
3000 TL
Bütçeniz biraz düşük. 3000'lerde muazzam bir model var, ne olur ne olmaz atacağım.

2K 144Hz, IPS panel ve 350cd da parlaklığı var. O kadar. Başka bir özelliği yok.

3000 olursa bütçe ise kuşkusuz bunu öneririm.

Quantum Dot (QLED) olması, haliyle renk gamutlarının epey yüksek olması, DisplayHDR600 sertifikasının olması, 8 bit + FRC renk derinliğinde olması, AMD ekran kartı kullanıyor iseniz FreeSync 2 (FreeSync Premium Pro) olması ve hareket kabiliyetinin de epey iyi olması bu fiyata çok iyi denebilir.

Eksi olarak masada çok yer kaplıyor.

Nvidia GPU kullanacaksanız da bunu öneririm;

G-Sync Compatible, renk gamutları bunun da epey yüksek ve IPS.

HDR sertifikası daha düşük ve IPS olması avantaj olsa da kontrast oranı daha düşük ama bu da oldukça alınabilir.
Teşekkürler öneriler için. Samsung modeli almak isterim bütçemi zorlamaya çalışacağım ama masada çok yer kaplıyor demişsiniz ben şu an Asus VG248QE kullanıyorum bu monitörden geçince çok fazla fark eder mi? Bir de hocam dediğim gibi Asus VG248QE kullanıyorum haliyle satacağım bu monitör ikinci el ne kadar eder? Son olarak şu Samsung monitörde ghosting olur mu bu çok önemli benim için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı