reALTT
Hectopat
- Makaleler
- 1
Youtube’de ghosting sorunu olan bi video gördüm. O bu model monitörlerin hepsinde geçerli midir yoksa sadece ona mı denk gelmiştir?Gayet iyi, alınabilir.
Youtube’de ghosting sorunu olan bi video gördüm. O bu model monitörlerin hepsinde geçerli midir yoksa sadece ona mı denk gelmiştir?Gayet iyi, alınabilir.
Şu anki monitörümü ghosting olduğu için değiştireceğim. @rasgelekullanici35 GameBooster alınmaz demiş ama yine de sorayım GameBooster 27" GB-277GCQ nasıldır?Alınabilir, renk gamı ve özellikleri iyi duruyor.
Ghosting şans işi. Her üretilende olacak diye bir kaide yok. Monitörlerin bir çoğunda az da olsa var zaten. Senin ne kadar fark edebildiğin önemli.
2K 144Hz’de karar kıldım.4K'da çok rahat iş yapar.
Yerinde olmuş.2K 144Hz’de karar kıldım.
Monitör önerin var mıdır 2500 TL civarı?Yerinde olmuş.
@SkyRose 'luk iş. Monitör hakkındaki bilgim ekran kartı alırken VRAM'e bakanlar ile aynı.Monitör önerin var mıdır 2500 TL civarı?
Bütçeniz biraz düşük. 3000'lerde muazzam bir model var, ne olur ne olmaz atacağım.Monitör önerin var mıdır 2500 TL civarı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.