RX 6800 XT vs RTX 3080

WoozlY

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
İkisinden birini alacağım fakat hala kararsızım. RTX 3080 almak istesem 10GB VRAM'e sahip olduğu düşüncesi ileride sıkıntı yaratacak gibi hissettiriyor. Ama bir yandan DLSS ve RT özellikleri cezbediyor. RX 6800 XT almak istesem FSR 2.0, DLSS'e kıyasla daha az etkili gibi görünüyor fakat 16 GB VRAM'e sahip oldugu için gelecekte oyunlarda Max ayarlarda sıkıntı çekmeyeceğimi anlıyorum. Zaten performans olarak aralarında çok bir fark yok. Sizce ne alınabilir?

Bu WattMan ve diger degisik sorunlar cozulene kadar bu butcede AMD onermiyorum. 3080 alip gec. Arti olarak RTX, DLSS var, gercekten guzel seyler.

6000 serisi kullanıcısı olarak söylüyorum %90 olarak çözülmüş durumda ayrıca RT teknolojisi RX serisinde de var DLSS rakibi FSR var FSR olmadığı tüm oyunlarda kullanabileceğin RSR var.

Ben de ikisi arasında kaldım. Ve RX6800 XT'den yana tercihimi kullandım. 2K çözünürlükte hiçbir oyunda Ultra'da 60 FPS altı görmedim. Fiyat olarak da daha avantajlı.

İkisinden birini alacağım fakat hala kararsızım. RTX 3080 almak istesem 10GB VRAM'e sahip olduğu düşüncesi ileride sıkıntı yaratacak gibi hissettiriyor. Ama bir yandan DLSS ve RT özellikleri cezbediyor. RX 6800 XT almak istesem FSR 2.0, DLSS'e kıyasla daha az etkili gibi görünüyor fakat 16 GB VRAM'e sahip oldugu için gelecekte oyunlarda Max ayarlarda sıkıntı çekmeyeceğimi anlıyorum. Zaten performans olarak aralarında çok bir fark yok. Sizce ne alınabilir?

https://www.akakce.com/c/?z=134&v=1...27&f=/r/?pr=1159640318&vd=12088&pg=2075715227 hocam o kadar fiyat çıkacaksanız bu da alınabilir çok daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı