Hocam bu fiyata bunu nasıl buldunuz vallahi tebrik ederim. Ama benim monitör 1080p. İşlemci R7 5700X. Darboğaz oluşturur mu?
Babasi olur hem de. En az 2K lazim.
Hocam bu fiyata bunu nasıl buldunuz vallahi tebrik ederim. Ama benim monitör 1080p. İşlemci R7 5700X. Darboğaz oluşturur mu?
Ben bundan 3 sene önce ilk PC topladığımda "Daha ucuza aynı FPS, niye NVIDIA alayım ki?" diyerek RX590 Special Edition aldım, wattman hatasından kafayı yiyecektim artık. Kartı iade ettim ve iade aldığım paranın üzerine 100 TL ekleyip GALAX 1660 Super aldım ve bir kere bile sorun yaşamadım. İsteyen fanboy desin ama AMD ekran kartı almak kumar işi. Aynı kartı ben alıyorum wattman var ama başkasında yok.
NVIDIA alın geçin bence. Günümüzde en iyi kombo NVIDIA GPU + AMD CPU.
RTX 3080 Ti alıp monitörü Gigabyte G27Q yapacağım. VRAM tarafinda da 12 GB yeterli olur herhalde. İşlemcinin de(R7 5700x) gayet yeterli besleyecegini düşünüyorum.
Ben bundan 3 sene önce ilk PC topladığımda "daha ucuza aynı FPS, niye NVIDIA alayım ki?" diyerek RX590 Special Edition aldım, WattMan hatasından kafayı yiyecektim artık. Kartı iade ettim ve iade aldığım paranın üzerine 100 TL ekleyip Galax 1660 Super aldım ve bir kere bile sorun yaşamadım. İsteyen fanboy desin ama AMD ekran kartı almak kumar işi. Aynı kartı ben alıyorum WattMan var ama başkasında yok.
NVIDIA alın geçin bence. Günümüzde en iyi kombo NVIDIA GPU + AMD CPU.
RTX 3080 Ti alıp monitörü Gigabyte G27Q yapacağım. VRAM tarafinda da 12 GB yeterli olur herhalde. İşlemcinin de(R7 5700x) gayet yeterli besleyecegini düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.