RX 6800XT custom kartlar ne zaman gelir?

Bana sorarsanız AMD kartları çıkar çıkmaz almamak lazım.
Kas gücü olarak daha iyi ancak oyunlarda RTX, DLSS açıcaksanız işler değişir.
Dolar düşmüş iken almak istiyorum artık bir kart. Rtx 3080 biraz ucuz olsa şu stokçuluğun önüne geçselerdi keşke 15000 TL'ye Rog Strix mi olur.
Bana sorarsanız AMD kartları çıkar çıkmaz almamak lazım.
Kas gücü olarak daha iyi ancak oyunlarda RTX, DLSS açıcaksanız işler değişir.
Hikaye tabanlı oyun oynamıyorum genelde R6 Siege, Escape From Tarkov, Rust, Valorant bu oyunları oynuyorum. DLSS gelir mi bu oyunlara bence zor.

Palit GamingPro iyi değil diyorlar Gamerock biraz daha iyi diyorlar. Zaten bütçem 9200TL daha üstünü veremem.
Şöyle bir model buldum. Bütçeyi artırırsanız alınabilir gibi duruyor.

Şöyle bir model buldum. Bütçeyi artırırsanız alınabilir gibi duruyor.
Hocam inanın son param 9200 TL daha üstüne çıkamıyorum.

Hocam inanın son param 9200 TL daha üstüne çıkamıyorum.
Dolarda anlık bir düşüş var fakat her an yükselebilir. Ben de MSI RTX 2070S Gaming X Trio kartını 5000’e iade ettim. Sonradan pişman oldum. Şu an doların düşmesine rağmen 6300 TL. Bence Palit modelini 9000 TL’ye bulursanız kaçırmayın.

Dolarda anlık bir düşüş var fakat her an yükselebilir. Ben de MSI RTX 2070S Gaming X Trio kartını 5000’e iade ettim. Sonradan pişman oldum. Şu an doların düşmesine rağmen 6300 TL. Bence Palit modelini 9000 TL’ye bulursanız kaçırmayın.
Sizce Palit Gamerock mı GamingPro mu ? Ve kaliteli mi bu ürünler. Servis vs. nasıl ?

Palit gayet iyi ve köklü bir firmadır. İkisi arasından ucuz olanı tercih etmenizi öneririm. Fakat aynı fiyata bulursanız tasarımı için Gamerock derim 😍.
Zaten o da kalmamış RX6800XT bekleyecem diye 9000 TL den GameRock almadım VRAM yetmez korkusu. Şimdi 3080 dönersem pişman olacağım gibi nasılsa stok bekleyeceğim biraz daha bekleyebilirim. Sonuçta Palit'lerde bitmiş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı