RX 6800XT grafikler çamur gibi

118420

Megapat
Makaleler
1
Merhaba. Herkese iyi sosyaller,
XFX merc 6750XT ekran kartım mevcuttu bu kartımı sattıktan sonra sarı site üzerinden MSI Gaming X 6800XT satın aldım ürün Amazon Japonya'dan alınma ürünü bilgisayara taktım FurMark testini yaptım sıcaklık değerleri tatmin edici GPU-Z üzerinden kartın orijinal olup olmadığına baktım sahte değil lookup deyince kartı buluyordu. Masaüstünde çözünürlükte herhangi bir sorun yok ancak oyuna girdiğimde örnek The Witcher 3'e grafikleri Ultra veya RT'ye de alsam lowa da alsam grafikler çamur gibi görünüyor AMD Software kaldırıp tekrar kurdum ama herhangi bir sonuca ulaşamadım nedeni nedir acaba yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an çalışıyorum akşama doğru ekleyeceğim bu konuyu biraz daha araştırdım önceden 6750XT takılıydı onun driverları ile çakışıyor olabilir mi DDU ile temizleme yapmalı mıyım sizce.

Şu an çalışıyorum akşama doğru ekleyeceğim bu konuyu biraz daha araştırdım önceden 6750XT takılıydı onun driverları ile çakışıyor olabilir mi DDU ile temizleme yapmalı mıyım sizce.

Tabii ki çakışıyordur. Pek benzer değil ama bende APU AMD işlemci vardı. 570 almıştım 4 sene önce. Eski APU'nun grafik driverini kaldırmadan kurdum kartı. Çeşitli grafik sorunları olmuştu.

Söylemiş olduğum olay bu

Söylemiş olduğum olay bu.

Monitörü HDMI ile bağlayınca sorun ortadan kalkıyor ama DP bağlayınca bulanık gösteriyor sorun kabloda mıdır ekran kartındamı.

Arkadaşlar sorunum halen devam ediyor ne yaptıysam gitmedi format attım BIOS güncelledim ancak sorun halen devam ediyor.

Dosya Ekleri

• Adsız kopya.jpg
    Adsız kopya.jpg
    2,6 MB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı