RX 6900 XT ekran kartı bozuldu mu?

• Konuyu başlatan Neat
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 342

Neat

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 gb
Ekran kartı
Rx6900xt
Anakart
Asus prime x-570p
İşlemci
Ryzen 7 5700x
Arkadaşlar bugün öyle bilgisayarda takılıyordum. Sonra bilgisayar bir anda kapandı. Sonra açıldı ve tekrar kapandı. Bu açıl kapan 3,4 defa oldu. Sonra ben PSU'yu kapattım. Sonra tekrar çalıştırdığımda ekran kartı ve fanları çalışmamaya başladı ama işlemci fanı çalışıyordu. Kasada çalışmıyor normal olarak. Ekran kartım bozuldu mu yoksa çözme yöntemi var mı?
Ekran kartı RX 6900 XT.
PSU rajintek 850+ Gold.

Hocam vallaha bende hiçbir şey anlamadım. Yarın bir servise götüreyim en iyisi her yere baktım hiçbir şey bulamadım. Kısa devre falan mı yaptı acaba?

Hocam bence mutlaka servise gösterin çok olası sorunu var böyle çözmek mümkün değil.

Çalışmıyor hocam bilgisayar nasıl sürücü sileceğim?

Hocam PSU'da sıkıntı olsa işlemci fanı kasa fanı falan neden dönsün ki?
Ramdedir inşallah sıkıntı.

Güvenli modda açıcaksınız hocam, açılınca DDU ile sürücüyü kaldırıp yeniden kuracaksınız.

Hocam arkadaş bilgisayarı açamıyor.

Ekrana görüntü gelmese bile bir tuş kombinasyonu ile güvenli moda giriliyordu, ya da bilgisayar açılırken 2 kere tuştan kapatınca güvenli moda giriyordu. Eğer ekran kartında sorun varsa güvenli moda girebilir. Tuş kombinasyonu ile kurtarma menüsüne giriliyordu galiba, öbür türlü direk güvenli moda giriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…