RX 6900 XT - R9 5900X sistemde düşük FPS

URLiXiWibutKAAN

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar, ekran kartının videolarına baktığımda neredeyse 2 kat fazla performans verdiğini görüyorum ama bende az veriyor, mesela CS:GO'da 1080p en düşükte ortalama 300 civarı veriyor. İlk taktığımda en yüksekte 500 FPS'leri görebiliyordum ama bir daha göremedim. GTA 5'te 80-110 FPS arası en yüksekte bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
2560x1440 çözünürlüğe geçin ve en yükseğe alın ayarları.

darboğaz için diyorsanız darboğaz yapmıyor işlemci kullanımı 8-9 ekran kartı 30-35 civarı
Siz yine de yapın. Ben 1080p yapınca düşük FPS alıyorum. Yüksek yapınca 600-700 oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz yine de yapın. Ben 1080p yapınca düşük FPS alıyorum. Yüksek yapınca 600-700 oluyor.

Tamamdır sağ olun bir de ben monitörü değiştiremedim daha 75Hz var 75Hz yapamıyorum 60Hz var ayarlarda, Radeon Software'den özel çözünürlük oluşturdan 75Hz yaptım ama yine ayarlarda çıkmadı, softwareden bunu yaptıktan sonra kendi 75 oluyor mu otomatik?

Yaptım da çok saçma bir şekilde düzeldi FPS ama VSR ile yaptığım için bazen ufak donmalar olabiliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…