RX 6900 XT satışta

OC kullanmak ve teknoloji tanıtmak dolandırmak veya kandırmak değildir. Yeni bir teknoloji olduğunu şu an az fark olsa da güncellemeler ile birlikte daha iyi performans alabileceklerini savunuyorlar. Ryzen seçip 4-5 FPS fazla almak kötü değil bence. AMD'nin 2 büyük sorunu var şu an: DLSS dengi bir şey çıkartmaları ve Ray Tracing performanslarını yükseltmeleri gerekiyor.

Sen biz 1000 dolara kart çıkarttık 1500 dolarlık 3090'ı geçiyor iddiası sunarsan evet kandırmaktır. AMD aynen böyle tanıttı kartı. 3090'nın DLSS modunu kapatıp 5950X ile işlemci teknolojisi kullandı üstüne OC yaptı. Benim nezdimde kandırmaktır. Kart fiyatına göre çok iyi orası başka bir konu.

Sen biz 1000 dolara kart çıkarttık 1500 dolarlık 3090'ı geçiyor iddiası sunarsan evet kandırmaktır. AMD aynen böyle tanıttı kartı. 3090'nın DLSS modunu kapatıp 5950X ile işlemci teknolojisi kullandı üstüne OC yaptı. Benim nezdimde kandırmaktır. Kart fiyatına göre çok iyi orası başka bir konu.
DLSS kandırmaca çünkü. :D
Kartın asıl performansını ölçmek için DLSS kullanılmaz. Zamanla daha iyiye giden bir teknoloji ve herkes memnun, orası ayrı. Ayrıca arada olan 500 dolar farkta.. Bizim için baya büyük zaten.
Klasik pazarlama stratejileri. Intel'in amd işlemcilerine yaptığı gibi -Intel'in baya şerefsizceydi- diyebiliriz.

Oyun bazında konuşacaksak bu fiyat bandında 3080 tercih ederdim. RTX yavaş yavaş giriyor çünkü markete. AMD bu sefer de kaybetti, ama umudum hala mevcut.

DLSS kandırmaca çünkü. :D
kartın asıl performansını ölçmek için DLSS kullanılmaz. Zamanla daha iyiye giden bir teknoloji ve herkes memnun, orası ayrı. Ayrıca arada olan 500 dolar farkta. Bizim için bayağı büyük zaten.
Klasik pazarlama stratejileri. Intel'in AMD işlemcilerine yaptığı gibi -Intel'in bayağı şerefsizceydi- diyebiliriz.

Oyun bazında konuşacaksak bu fiyat bandında 3080 tercih ederdim. RTX yavaş yavaş giriyor çünkü markete. AMD bu sefer de kaybetti, ama umudum hala mevcut.

Saf kas gücü olarak iyi kartlar çıkardı. Ama yan teknolojiler işi değiştiriyor gibi. 6900 XT fiyatına göre harika kart tabii ki.

Ek olarak: 3090 güç tüketimi epey fazla AMD'yi bu konu özelinde tebrik ediyorum.

AMD'nin ilk RT işleri bunlar. Bir kaç aya çıkacak sürücü güncellemeleriyle RT performansı da NVIDIA'ya yaklaşacaktır diye düşünüyorum.

RTX 3090 doğal olarak daha güçlü. Sizce AMD 3090'a denk veya daha güçlü bir şey çıkarsa 500 dolar ucuza satar mıydı?

500 dolar az para değil, bunu veren onu da verir mantığı da boş. Amaç oyunsa 6900XT alır geçerim. Geçimini PC'den sağlayan adamsan 3090 mantıklı olabilir.

Gigabyte Auros Xtreme 3080 siparişi verdim bugün. Amd 6 serilerine kayabilirdim lakin
DLSS, Ray-Tracing olmaması ve kafamda bıraktığı amd driver izlenimlerinden dolayı almadım.
3080 ile önüme bakarım.
En azından yüksek performans almak için , 5 serisi gibi bir şart koşmuyor Nvidia.

Gigabyte Auros Xtreme 3080 siparişi verdim bugün. Amd 6 serilerine kayabilirdim lakin
DLSS, Ray-Tracing olmaması ve kafamda bıraktığı amd driver izlenimlerinden dolayı almadım.
3080 ile önüme bakarım.
En azından yüksek performans almak için , 5 serisi gibi bir şart koşmuyor Nvidia.
Çok iyi tercih.

3080 ile önüme bakarım.

Yorumumu güncelliyorum.
RTX 3080 Xtreme kartımdan ve daha önce kullandığım 3080 Suprim X kartımdan memnun kalmayarak 3080 kullanımıma son verdim.
6900XT alacağım gibi duruyor.
Hayırlısı bakalım.

3090 daha güçlü. Videoda DLSS kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arada ki 10 FPS için 500 dolar fazladan mı vereceğim? Çok mantıklı. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı