RX 6900 XT sistemde hiçbir oyun çalışmıyor

RozanBrahm

Hectopat
Daha fazla  
Geçen hafta tüm oyunlar çalışıyordu. Sonra Uncharted 4 çok kasmaya başladı, sonra Game Pass'teki oyunlar çalışmamaya başladı. Şimdi ise steamdekiler çalışmıyor. AMD sürücüsü zaman aşımına uğradı hatası verip duruyor tüm oyunlarda. Gamepasstekilerde ise UE 4 oregon hatası verip sonra AMD sürücüsü zaman aşımına uğradı diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
OCCT testi nasıl yapılır? (Power kullanın)
Şuan OCCT 1 saat sürecek diye ayarlı bitince sonuçlarını atarım. Memtest86 testini yapmam zor olur 5 saat filan sürecektir ve USB belleğim şuan yok onu da almam lazım.

Şuan OCCT 1 saat sürecek diye ayarlı bitince sonuçlarını atarım. Memtest86 testini yapmam zor olur 5 saat filan sürecektir ve USB belleğim şuan yok onu da almam lazım.
OCCT'nin 40 dakikası kaldı.

1680621273468.png

Ne yapmam lazım şuan? @yapiz

Son düzenleme:
Şu an OCCT 1 saat sürecek diye ayarlı bitince sonuçlarını atarım. Memtest86 testini yapmam zor olur 5 saat filan sürecektir ve USB belleğim şu an yok onu da almam lazım.

OCCT'nin 40 dakikası kaldı.

Eki Görüntüle 1727120
Ne yapmam lazım şu an? @yapiz

Memtest86 yapmanız lazım, Windows'un da basit bir bellek testi vardı onu yapın.

Gönderdiğiniz videodakilerin aynısını yapacağım ve aşama aşama fotoğrafını çekip atacağım. Windows bellek testi dediğiniz nedir?
Bir de OCCT testi niçindi ne oldu yani şu an?

PSU'da sorun yok demek ki, Windows bellek tanılama testiydi galiba basit bir Memtest 86 gibi düşünün.

İkisi ayrı testler mi?
Memtest uzun süreceği için önce bellek testi mi yapayım yani?
Bellek testi ile ilgili nasıl yapıldığının videosu ya da blogu bulamadım.

Evet, belleğim yok dediğiniz için Windows testi dedim Yoksa Memtest86 yapın yapabilirseniz.

Öncelikle işletim sisteminizin ve ekran kartı olmak üzere tüm donanım sürücülerinizin güncel olduğuna emin olun. Donanım bileşenleri için en iyi yöntem, üreticinin web sitesinden güncel sürücüleri indirmeniz ve yüklemeniz olacaktır.

Sorun yaşadığınız oyunları uyumluluk modunda çalıştırmayı da deneyebilirsiniz Bunun için oyunu çalıştırmak için kullandığınız .exe dosyasına sağ tıklayın ve uyumluluk sekmesine gidin, oyunu uyumluluk modunda çalıştırmak için ilgili kutuyu işaretleyin.

Öncelikle işletim sisteminizin ve ekran kartı olmak üzere tüm donanım sürücülerinizin güncel olduğuna emin olun. Donanım bileşenleri için en iyi yöntem, üreticinin web sitesinden güncel sürücüleri indirmeniz ve yüklemeniz olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı