RX 6900 XT'ye RX 6950 XT BIOS'u nasıl flashlanır?

EymK

Decapat
Daha fazla  
Birkaç ay sonra 2.el RX 6900 XT almayı düşünüyorum, almak istediğim modeller Red Devil veya Nitro+. Araştırdığıma göre her iki modelinde soğutması iyiymiş, bu iki modelde kendi serisinin 6950XT BIOS'unu kaldırabilir mi? Konuyu şimdi açmanın sebebi ise ekran kartını aldığım gün gelene kadar BIOS flashlama hakkında biraz bilgi edinmek istiyorum. Ayrıca daha önce ekran kartına BIOS flashlaması yapmış arkadaşlar, flashlama işlemi hakkında bilgilendirme veya tavsiye verebilirse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS flashlamak yerine MPT kullanmalısın. Alacağın kartın çipi XTXH değilse flashlayamazsın zaten. Nitro+ ve Red revil modelleri de XTX çipe sahip.

BIOS flashlamak yerine MPT kullanmalısın. Alacağın kartın çipi xtxh değilse flashlayamazsın zaten. Nitro+ ve red revil modelleri de XTX çipe sahip.

Anladım hocam peki xtxh çipli modelleri nereden öğrenebilirim?

Hocam bir de BIOS flaslamak ve MPT kullanmak arasında ne kadar performans farkı olur?

Son düzenleme:
XTXH çipli modeller Sapphire LC modelleri, MSI Gaming Z trio modeli XFX black modeli.

MPT kullanmak çok daha basit ve efektif.

Xtxh çipli modeller Sapphire LC modelleri, MSI Gaming Z Trio modeli XFX Black modeli.

MPT kullanmak çok daha basit ve efektif.

Tamamdır hocam MPT'yi de araştıracağım. Alacağım karttaki çip durumuna göre MPT veya BIOS flashlama arasında karar veririm. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı