RX 6900XT - R7 7800x3D sistem için 750W güç kaynağı yeter mi?

Bütçe
2500
Peki bu sisteme bir PSU tavsiye edecek olsaydınız F/P olarak ne tavsiye ederdiniz?

Sizin attığınız NZXT zaten kaliteli bir marka yarı modüler +80 bronz a göre çok iyi fiyat. Bu fiyata Aerocool 750W var onda +80 bile yok üstüne üstlük PSU da çok da iyi bir firma değil. Alabileceğiniz seçeneklerden iyi olanlardan birini seçmişsiniz.

Aman aman bir fark yok adam size 750W yeterli mi diyor siz bin TL daha pahalı PSU atıyorsunuz.

Tamam daha iyi o zaman bu iş böyle yürür her haltın daha iyisi var zaten bütçeye göre ayarlanır PSU önerisi istememiş adam.
Ben olsam Tier C PSU almazdım o bileşenlere o yüzden RM750X'i önerdim, ne var yani şimdi bunda?

Dostum sen önerdin önermesinede tier C olduğu için üstüne bin TL koymak ne kadar mantıklı? Sonuç olarak kaliteli bir marka kötü bir marka olsa anlıycam seni?
Markaya bakmıyorum model daha önemli burda ikiside iyi marka zaten, ama bence Tier A + 105°C full Japon Kapasitör için bin tl vermeye değer.

Bütçe olarak maalesef artık paranın değeri kalmadığı için sınırlamam yok. Sistemi sıkıntıya sokmayacak en fiyat performans ürünü hangisi dersiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı