Aksini iddia etmedim zaten. Ama iç kalitesi farkına bakılarak seçim yapılacak kadar fark yok aralarında. Fiyatı biraz daha uygun olsa RM750x alırdım ben de.Rm750x'den bahsediyorum ben, her türlü C750'den daha iyi.
Aksini iddia etmedim zaten. Ama iç kalitesi farkına bakılarak seçim yapılacak kadar fark yok aralarında. Fiyatı biraz daha uygun olsa RM750x alırdım ben de.Rm750x'den bahsediyorum ben, her türlü C750'den daha iyi.
Modüler olması benim açımdan sorun olmadığı için High Power Performance GD 800W 80+ Gold tavsiye ederdim.Peki bu sisteme bir PSU tavsiye edecek olsaydınız F/P olarak ne tavsiye ederdiniz?
Peki bu sisteme bir PSU tavsiye edecek olsaydınız F/P olarak ne tavsiye ederdiniz?
Ben olsam Tier C PSU almazdım o bileşenlere o yüzden RM750X'i önerdim, ne var yani şimdi bunda?Aman aman bir fark yok adam size 750W yeterli mi diyor siz bin TL daha pahalı PSU atıyorsunuz.
Tamam daha iyi o zaman bu iş böyle yürür her haltın daha iyisi var zaten bütçeye göre ayarlanır PSU önerisi istememiş adam.
Ben olsam tier C PSU almazdım o bileşenlere o yüzden RM750X'i önerdim, ne var yani şimdi bunda?
Markaya bakmıyorum model daha önemli burda ikiside iyi marka zaten, ama bence Tier A + 105°C full Japon Kapasitör için bin tl vermeye değer.Dostum sen önerdin önermesinede tier C olduğu için üstüne bin TL koymak ne kadar mantıklı? Sonuç olarak kaliteli bir marka kötü bir marka olsa anlıycam seni?
Markaya bakmıyorum model daha önemli burada ikisi de iyi marka zaten, ama bence tier a + 105°c Full Japon kapasitör için bin TL vermeye değer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.