RX 6950 XT 87 derece

Boştaki değerlerin nasıl? Kasanın önündeki fanlar ters takılı olmasın?

Ayrıca şimdi baktım kasanın önü cam sanırım. Yanlarda boşluk var fakat önünün direkt açık olması kadar etkili soğutma sağlayamaz. Önü full mesh bir kasada sıcaklıkların düşecektir bence.

Kasanın ön panel ve yan kapağı çıkarıp dene. Fanlar %75'de çalışıyor ama sıcaklık 87 derece olmuş fan ayarını elle ayarlaman gerek. U.V yapabilirsin güç tüketimi ve ısıyı aynı anda düşürmüş olursun. Bir videoda sıcaklıklar seninkiyle çok yakın kartta sorun olduğunu düşünmüyorum. Dakika 12.45'ten sonra sıcaklıkları açıklıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Boştaki değerlerin nasıl? Kasanın önündeki fanlar ters takılı olmasın?

Ayrıca şimdi baktım kasanın önü cam sanırım. Yanlarda boşluk var fakat önünün direkt açık olması kadar etkili soğutma sağlayamaz. Önü Full mesh bir kasada sıcaklıkların düşecektir bence.

Boştaki değer.

Kasanın ön panel ve yan kapağı çıkarıp dene. Fanlar %75'te çalışıyor ama sıcaklık 87 derece olmuş fan ayarını elle ayarlaman gerek. U. V yapabilirsin güç tüketimi ve ısıyı aynı anda düşürmüş olursun. Bir videoda sıcaklıklar seninkiyle çok yakın kartta sorun olduğunu düşünmüyorum. Dakika 12.45'ten sonra sıcaklıkları açıklıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben incelemelerini izlediğimde sıcaklıklar böyle değildi, cam açık 1 = 85, 2 = 97 derece pek bir fark olmadı. 6950XT alıp UV yapmış olmak istemiyorum ama olmazsa mecburum gibi sanki.

Dosya Ekleri

• boştaki değer.png
    boştaki değer.png
    194,2 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Boştaki değer.

Ben incelemelerini izlediğimde sıcaklıklar böyle değildi, cam açık 1 = 85, 2 = 97 derece pek bir fark olmadı. 6950XT alıp UV yapmış olmak istemiyorum ama olmazsa mecburum gibi sanki.
U.V sadece voltajı düşürmek için kartın performansını düşürmez. Güç tüketimi azalır sadece.

87 derece böyle bir modelde hiç normal değil ben olsam Amazon ile konuşup iade isterdim. Kışın bu sıcaklıkları görüyorsa yazın +95 olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı