RX 7000 serisinde al accelerators ve optik hızlandırıcılar var mı?

7000 serisinde AI çekirdekleri var ancak FSR için kullanılmayacak. Ayrıca donanımsal akış hızlandırıcısı da bulunmuyor. FSR 3 yazılımsal olarak interpolation metoduyla kare üretecek.

Bende bunu kastedmiştim hocam @Spyhis

@Spyhis bu konuyu bakın hocam arkadaş bizzat açmış eline sağlık @Cruslan

@662040 neyse bari çıkana şükredelim yani artan FPS 20 30 olacaksa çıkartmasın bence. Ben bunu FSR quality de de yapabiliyorum

@662040 Hoş bir de bu çıkacak da NVIDIA'nın 1 yılda 30 oyuna getirdiği desteği AMD 5 yılda getiremez

Son düzenleme:
@662040 neyse bari çıkana şükredelim yani artan FPS 20 30 olacaksa çıkartmasın bence. Ben bunu FSR quality de de yapabiliyorum

Vallahi hocam ben sizin yerinizde olsam ve o ekran kartı Ben'de olsa, DLSS, FSR, XeSS 2-3 yıla kadar Umurum'da bile olmaz. O ekran kartı ile yok DLSS yok FSR yok XeSS açıp görüntüyü doğal çözünürlük'den bozacağıma hiç açmam ve Yüksek Grafikler'de gayet akıcı oynarım. Derseniz ben RT kullanmak istiyorum o zaman açarsınız birşey diyemem onun hariçin'de çok'da önemli değil o kart'da

@662040 Hoş bir de bu çıkacak da NVIDIA'nın 1 yılda 30 oyuna getirdiği desteği AMD 5 yılda getiremez

Şu anlık öyle gözüküyor vallahi. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı