RX 7000 serisinde yazılımsal problemler devam ediyor mu?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5600
Anakart: Gigabyte a520 mk v2
Ram: Hikvison U10 3200mhz
Ssd: Twinmos 512 gb m.2 ssd
Ekran Kartı: Gigabyte Radeon Rx 7600xt
RX 7000 serisinde driver hataları, WattMan hatası vb. gibi yazılımsal problemler devam ediyor mu?

Hocam bu hatalar hiç var olmadı zaten. Kaç tane 7700XT sistem toplayan gördüm, kendim kullandım hiç bu hataları yaşayan görmedim. Driver hatasını yaşayan olabilir ama WattMan hatası kullanıcı kaynaklıdır muhtemelen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Donanım Arşivi'nin bu videosundaki teori bayağı mantıklı geldi. Korsan yazılımlara karşı AMD ekran kartları NVIDIA'ya göre daha savunmasız olabilir. Ama hiç korsan yazılım kullanmadığım için kesin bir şey söyleyemeyeceğim.

Özet: Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Hocam bu hatalar hiç var olmadı zaten. Kaç tane 7700XT sistem toplayan gördüm, kendim kullandım hiç bu hataları yaşayan görmedim. Driver hatasını yaşayan olabilir ama WattMan hatası kullanıcı kaynaklıdır muhtemelen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Donanım Arşivi'nin bu videosundaki teori bayağı mantıklı geldi. Korsan yazılımlara karşı AMD ekran kartları NVIDIA'ya göre daha savunmasız olabilir. Ama hiç korsan yazılım kullanmadığım için kesin bir şey söyleyemeyeceğim.

Özet: Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Teşekkürler yorumunuz için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı