RX 7600 AMD yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldi hatası

Oynamadım, şimdi bir daha girip bakacağım hata alıyor muyum diye.

Tamamdır, biraz oyna bakalım tekrar hata verecek mi yoksa sıkıntısız gidecek mi. Hata almıyorsan RDR2'yi (artık nereden aldıysan) bir dosya doğrulaması, kontrolü yaptır uygulama üzerinden.

Tamamdır, biraz oyna bakalım tekrar hata verecek mi yoksa sıkıntısız gidecek mi? Hata almıyorsan RDR2'yi (artık nereden aldıysan) bir dosya doğrulaması, kontrolü yaptır uygulama üzerinden.

Yama yüklemiştim, ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Hikaye moduna başlayınca ilk ara sahne girmeden hatayı alıyordum. Spider-Man'de de sorun yok gibi.

Yama yüklemiştim, ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Hikaye moduna başlayınca ilk ara sahne girmeden hatayı alıyordum. Spider-Man'de de sorun yok gibi.

Nasıl bir yama bu? Yamayı kaldırıp denedin mi? Şöyle ki, hata bundan kaynaklıysa oyun çöktüğü için sürücü de çöküyor hani sürücü çöküp beraberinde oyunu götürmüyor.

Nasıl bir yama bu? Yamayı kaldırıp denedin mi? Şöyle ki, hata bundan kaynaklıysa oyun çöktüğü için sürücü de çöküyor hani sürücü çöküp beraberinde oyunu götürmüyor.

Spider-Man'da bir sorun yok, yamayı da oyun içine dosya atarak kurdum.

RDR'yi silip yükleyeceğim, belki düzelir.

Yama oyunu bozuyor olabilir. Şimdi sinematiği geçtikten sonra diyorsun, oyun dosyaları içerisinde sinematikler oyundan ayrıdır. Ana dosyaya geçerken bir şekilde oyun çöküyor olmalı benim tahminim bu yönde.

Donanımlardan birisi kafayı kırsa Spider-Man'de de çoktan hissedersin diye düşünüyorum. Şimdilik ilk şüphelimiz attığın yama.

RDR'yi silip yükleyeceğim, belki düzelir.

En temizi bu şu anda. Büyük ihtimalle hata tekrarlamayacaktır.

Yama oyunu bozuyor olabilir. Şimdi sinematiği geçtikten sonra diyorsun, oyun dosyaları içerisinde sinematikler oyundan ayrıdır. Ana dosyaya geçerken bir şekilde oyun çöküyor olmalı benim tahminim bu yönde.

Donanımlardan birisi kafayı kırsa Spider-Man'de de çoktan hissedersin diye düşünüyorum. Şimdilik ilk şüphelimiz attığın yama.

Sende temiz yama var mı onu bir kurayım denedikten sonra?

Ben RDR2 oynamıyorum.

Tamamdır hocam, sağ ol yine de.

Hata tekrar etti. Acaba grafik ayarlarında mı bir sıkıntı var?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı