RX 7600 ve R5 5500 sistem CS2'de anlık takılmalar oluyor

Shanks0

Megapat
Daha fazla  
CS2'de anlık takılmalar oluyor. Başkalarının gözünden bakınca da takılıyor. Serbest dolaşırken sorun yok.
İşlemci: Ryzen 5500. Ekran kartı: RX 7600.

Shader Cache önbelleğini hem disk temizlemeden ( gölgelendirici önbelleği) hem de AMD Software içerisinden silin. PC yeniden başlatın. Bayağı bir düzeliyor fakat bende de ara ara ms yükselip düşüyor başka yaşayan var mı? Örneğin; 5-6ms oynarken bir anda 50-60 ms çıkıyor düşüyor. 1 saniyelik bir olay fakat takılma hissediliyor.

CS2'de anlık takılmalar oluyor. Başkalarının gözünden bakınca da takılıyor. Serbest dolaşırken sorun yok.
İşlemci: Ryzen 5500. Ekran kartı: RX 7600.

MSI Center'ı indirip Extreme performance'ye al, ben öyle yapıyorum takılma olmuyor en yüksek güçte çalıştırıyor diye biliyorum. Bende'de Ryzen 5 5600 ve RX6600 var. Eskiden takılma oluyordu bu programdan sonra bende çözüldü.

Shader Cache önbelleğini hem disk temizlemeden ( gölgelendirici önbelleği) hem de AMD Software içerisinden silin. PC yeniden başlatın. Bayağı bir düzeliyor fakat bende de ara ara ms yükselip düşüyor başka yaşayan var mı? Örneğin; 5-6ms oynarken bir anda 50-60 ms çıkıyor düşüyor. 1 saniyelik bir olay fakat takılma hissediliyor.
Ben de yaşıyorum internette hiç bir sıkıntı yokken ms yükseliyor ya da sunucu bağlantı karesi mi ne o da yükselip düşüyor. Şu oyunu o kadar bekletip çıkardılar yine de bozuk çıkardılar valla rezillik Valve gibi bir firma için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı