RX 7600XT sistemde performans düşüşü

Vexactron

Decapat
Merhaba RX 7600 XT ekran kartına geçiş yaptım, DDU ile sürücüyü sildim ve format da atmıştım. PC'den beklediğim performansı alamıyorum, oyunlarda sürekli drop yiyorum ve performans düşük. Lethal Company gibi bir oyunu 20FPS ile oynuyorum. Valorant'ta eski karttayken bile 250 FPS civarı alırdım. Bu kartın hiçbir artısı olmadı aksine FPS düştü. 144 sabitledim ve öyle oynuyorum fakat sürekli donuyor. Oynarken PC bir anda donuyor ve kapatmak zorunda kalabiliyorum. Formattan sonra neyi yanlış yaptım, neler yüklemem gerek?

Bence Bu sisteme göre çok yanlış bir kart seçimi yapmissin,bende 10400f kullaniyorum Rx 6600xt ile ,azda olsa darboğaz yasiyorum senin kart 16 GB Anakart in da ram kilidi var 3200 de kullanamiyorsun En azından Anakart yükseltmesi yapmalisin .

Karttan önce de aynı ram lerle kullanıyordum böyle bir problem yoktu. Kart değiştirdkten sonra olduğunu düşünüyorum. Formattan sonra driverler ı kurdum fakat eksik bir şey var gibi sanki.

Bunun nedeni sistem Darboğaz oluyor, Ekran kartin güçlü olduğu için. Cozunurlugu 2 k da deneyebilirsin bir nebze fayda sağlar. CMD'ye winget upgrade --all komutu yazip sonra Y yes için, eğer kurmadigin sürücüler var ise Windows kurar bu şekilde. Aygit yöneticisinde ünlem ❗ işaretli aygit olmadığına emin ol

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı