RX 7700 XT alınır mı?

barış baskan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sorum basit bir sistem buldum Tebilon'da linki aşağıya bırakıyorum alınır mı? Ve son olarak merak ettiğim şey 7000 serisi nasıldır arkadaşlar hata ve yazılım olarak? 2K'da iş görür mü bu kart ve 9070 XT denen ekran kartı sizce kaç bandında çıkar? Hayatım boyunca hep NVIDIA kullandım ama AMD şu an çok F/P bu fiyatları 4060 Ti vermek istemem şahsen 2K'da ve VRAM 8 GB o yüzden AMD geçme tarafındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sorum basit bir sistem buldum Tebilon'da linki aşağıya bırakıyorum alınır mı? Ve son olarak merak ettiğim şey 7000 serisi nasıldır arkadaşlar hata ve yazılım olarak? 2K'da iş görür mü bu kart ve 9070 XT denen ekran kartı sizce kaç bandında çıkar? Hayatım boyunca hep NVIDIA kullandım ama AMD şu an çok F/P bu fiyatları 4060 Ti vermek istemem şahsen 2K'da ve VRAM 8 GB o yüzden AMD geçme tarafındayım.

dün 30kydı bugün 1k zam yemiş üzücü cidden. ince hesap gaming gecesinde 7800'ü 33k ya vermişti istersen indirim bekle.

Dün 30kydı bugün 1K zam yemiş üzücü cidden. İnce hesap Gaming gecesinde 7800'ü 33K ya vermişti istersen indirim bekle.

Bahsettiğin sistem de 8400F yok muydu 7800XTli.

Alinir hocam bu butceye daha iyi sistem bulamazsiniz.

Dün 30K mış bugün zam yemiş 1K :(

Yazılım olarak nasıl 7700 XT ve 2K da 60 FPS versemin yeter bana.

hayır ben sistemleri bayadır inceliyorum bu fiyat bandında 4060ti vardı o 33k oldu, 7700xt olan bu sistem 7500f idi 1k arttı.

yazılım olarak tüm amd kartlar aynı mantık, Sorunlu yani sorun dediğim bir oyuna girdiğinde çökme ihtimali var her yeni gelen sürümde bir sorun çıkıyor o yüzden bir yerden sonra düzgün sürüm bulunca sürüm yükseltmiyorsunuz.

Neyse ben NVIDIA'dan devam edeyim en iyisi.
net karar vermeyin bir bakmışsınız 28k ya bu sistemin aynısını görürsünüz. her oyunda sıkıntı yapmaz ama dediğim gibi ben şuanda amd'nin Adrenalin Edition panelini açamıyorum görev yöneticisinden kapayıp öyle açıyorum böyle ufak tefek sorunları var.

Net karar vermeyin bir bakmışsınız 28k ya bu sistemin aynısını görürsünüz. Her oyunda sıkıntı yapmaz ama dediğim gibi ben şu anda AMD'nin adrenalin Edition panelini açamıyorum Görev Yöneticisi'nden kapayıp öyle açıyorum böyle ufak tefek sorunları var.

Hangi GPU mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı