RX 7700 XT için 650W 80+ bronz PSU yeter mi?

Droxy63

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, sistem alacağım RX 7700 XT'yi 650W 80+ bronz PSU besler mi?
Sistem özellikleri.
AMD Ryzen R5 7500F, 16 GB 5600MHz RGB'li RAM, 240mm Rampage Helios C15 RGB'li sıvı soğutucu.
A620mk 6400MHz anakart ve RX 7700 XT.

PSU marka model nedir? Önemli olan bu. Ayrıca o sıvı soğutucuyu almayın KÖTÜ. Rampage, Game Booster vb, markaların ürünlerini almayın. O sıvı soğutucu R7 3700X´i bile zor soğutuyor. 7500F´e yeterli gelmez.
Daha almadım. Alacaktım bütçe kısıtlı hazır sistem Ryzen işlemcileri Çok ısınıyor diyorlar, ondan dolayı sıvı soğutucu ekledim. Stok soğutucu Ryzen R5 7500F için iş yaparmı? PSU rampage markasına aittir.

Ryzen serilerinin stok soğutucuları iş görür sorun değil 7500f çok aşırı ısınan bir işlemci değil ama oyun sistemi alıyorsan hiç yoktan ortalama üstü bir hava soğutma almakta fayda var. Rampage ürünleri kendi ürünleri değil Aliexpress de bulabileceğin çinli markaların oem ürünleri genelde.

Rampage almaktansa git güvenilir Deepcool al bütçe dostu daha iyi.

Ryzen serilerinin stok soğutucuları iş görür sorun değil 7500F çok aşırı ısınan bir işlemci değil ama oyun sistemi alıyorsan hiç yoktan ortalama üstü bir hava soğutma almakta fayda var. Rampage ürünleri kendi ürünleri değil AliExpress de bulabileceğin Çinli markaların OEM ürünleri genelde.

Rampage almaktansa git güvenilir DeepCool al bütçe dostu daha iyi.

Teşekkürler. Rampage iptal edip bir tane hava soğutucu alıyorum.

Daha almadım. Alacaktım bütçe kısıtlı hazır sistem Ryzen işlemcileri Çok ısınıyor diyorlar, ondan dolayı sıvı soğutucu ekledim. Stok soğutucu Ryzen R5 7500F için iş yapar mı? PSU Rampage markasına aittir.

Dostum bunu al. 7800x3D´yi bile soğutur. Ben R5 7600 ile kullanıyorum %100 yükte 62 dereceyi geçmiyor.

Dostum bunu al. 7800x3d´yi bile soğutur. Ben R5 7600 ile kullanıyorum %100 yükte 62 dereceyi geçmiyor.

Soğutucu olarak bende "Thermalright Peerless Assassin" var. Yükte ortalama; BF5 70-73 derece, RDR2 69-71 derece arasında takılıyor. Bu 2 oyundan birinde test ettin mi hiç? Aradaki ort. Sıcaklık farkının sebebi Phantom'da 1 boru fazla olmasından dolayı kaynaklanıyor olabilir mi?

Soğutucu olarak bende "Thermalright Peerless Assassin" var. Yükte ortalama; BF5 70-73 derece, RDR2 69-71 derece arasında takılıyor. Bu 2 oyundan birinde test ettin mi hiç? Aradaki ort. Sıcaklık farkının sebebi Phantom'da 1 boru fazla olmasından dolayı kaynaklanıyor olabilir mi?

Phantom ortalama da 1-2 derece daha iyi bir performans veriyor. Fazladan bir boru olması da aynı şekilde bunu etkiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı