RX 7700 XT ile RX 7800 XT satışları başladı

7700XT tokatlıyor 4060 Ti'ı. NVIDIA tarafında tam dengi yok.

Hocam tam olarak nerede tokatlıyor? Bu kadar da abartmaya gerek yok
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buraya göre %14 daha iyi. Zaten denk olması için tam performans vermesine gerek yok yeterli.

Yayınlandığını bilmiyordum müsait olduğum zaman izlemem lazım. Ama bu haliyle yetişmiş gibi helal olsun.

Dengi değil işte %14 fark az değil.

RX 6800 ile FSR 3'ün nimetlerinin büyük kısmından yararlanacağım ama 8 GB VRAM'i olan arkadaşlar asla VRAM canavarı oyunları tam kalitede oynayamayacaklar. İstedikleri kadar kendilerini tatmin etsinler gerçek bu.

7700XT tokatlıyor 4060 Ti'ı. Nvidia tarafında tam dengi yok. Optimizasyonu kötü olan bir oyunu örnek gösterip 8 GB kartları savunmanın mantığı yoktur.

Zaten 12 GB'lık bir kart alınacaksa bu 7700 XT, 4070 falan olur 3 senelik fosiller değil. Yalnız bu kartın tek beğenmediğim kısmı güç tüketiminin berbat olması. 4070'den bile fazla güç tüketiyor, 4060 Ti'ı ikiye katlayacak neredeyse.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

AMD RDNA3'ü çok sıkıntılı yaptı RDNA2 üzerine açıkçası RX 6000, RTX 3000 kullananlar için yükseltmeye değecek değiller. Hiç ekran kartı olmayıp yeni alacaklar için idare eder.

buyrun izleyebilirsiniz

Technopat'ın incelemelerini de bekliyorum. Onların incelemeleri ve düşünceleri benim için çok daha önemli.

@Ali Murat Ercan bir şey fark etmez bence. Şu anda 7800XT'nin 4070 karşısında alınabilecek tek özel yanı VRAM hypr RX ve çok az bir performans fazlalığı. Bence bunu hiç kimse göze almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…