RX 7700 XT ile RX 7800 XT satışları başladı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buyrun izleyebilirsiniz.

Şu koşulda 7800 XT daha ideal bir kart gibi duruyor 7700 XT üzerine. AMD her jenerasyonda araya "güç kaynağını sömürem, performans verem" kartı atıyor.

Geçen seride de 6750 XT denen takoz vardı, halbuki neredeyse aynı fiyata satılan RX 6800 tokatlayıp geçiyordu daha düşük güç tüketimiyle.

7800 XT saf güçte 4070 kartını eziyor ama saf güç artık oyun oynarken kime lazım ki? DLSS varken AMD alınır mı muamma, FSR 3.0 yazılımı görmemiz ve desteğinin de yaygınlaşması lazım öncelikle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sadece hypr RX fg görevi görüyor buna göre

4060 Ti nerede 30 k oldu? Gigabyte versiyonu bile 12 k. Bu kart 4060 Ti'dan %10 daha iyi ki NVIDIA bunu RT performansı ve DLSS 3.0 baskınlığı ile telafi edebilir. Bende bu kartı 3 aydır bekliyordum ama istediğim fiyatlar olmadı. 7700 14 k 7800 de 16 k olmalıydı üstü verilmez fiyatların pahalılığı da umarım ki model yüzündendir yoksa daha da büyük sıkıntı.

Başka ne istersin paşam 48 GB VRAM'de olsunmu yanına da bir tane Supra ok.

Başka ne istersin paşam 48 GB VRAM'de olsunmu yanına da bir tane Supra ok.

Hangi istekte bulundum? Bu kartlar dolar endexine göre dediğim fiyattan çıkmalı ama onu da boş ver biz kullanıcıyız ve bunlara para veriyoruz almışken en bütçeye hitap eden kart alınmalı. Ama yorumunuzdan anlaşılıyor ki ya matematik hesabı yapmayı bilmiyorsunuz ya da yaşınız tek haneli bir rakam umarım ikisi de değildir.

Hangi istekte bulundum? Bu kartlar dolar endexine göre dediğim fiyattan çıkmalı ama onu da boş ver biz kullanıcıyız ve bunlara para veriyoruz almışken en bütçeye hitap eden kart alınmalı. Ama yorumunuzdan anlaşılıyor ki ya matematik hesabı yapmayı bilmiyorsunuz ya da yaşınız tek haneli bir rakam umarım ikisi de değildir.

Kardeşim sen nerede yaşıyorsun Türkiye'de yurt dışı fiyatı daha ucuz olabilir ama sen Türkiye'de yaşıyorsun fiyatlar burada maalesef satıcıların insafına bağlı anlıyor musun adamlar 16K'ya tepe model 7700XT satıyor sen 16K'ya 4060 Ti 16 GB alabiliyor musun alamıyorsun konu kapanmıştır.

Kardeşim sen nerede yaşıyorsun Türkiye'de yurt dışı fiyatı daha ucuz olabilir ama sen Türkiye'de yaşıyorsun fiyatlar burada maalesef satıcıların insafına bağlı anlıyor musun adamlar 16K'ya tepe model 7700XT satıyor sen 16K'ya 4060 Ti 16 GB alabiliyor musun alamıyorsun konu kapanmıştır.

Hangi tepe model 7700'den bahsediyorsun XFX mi en tepe model 😂 ve evet NVIDIA'ya gelen indirimle beraber 2 haftaya 16 k civarına bulunabilecek yani fiyat bazında pek fark yok üstüne üstlük AMD ekran kartında NVIDIA'yı geriden takip ediyor yani AMD fiyat belirleyemez.

4060 Ti 16 GB hiçbir şekilde alınmaz diyordum daha önce de. Güncel fiyatlara bakınca yanına 7700 XT'yi de sokabilirim o güç tüketimi nedir Allah aşkına adamlar RX 590'ı geri diriltmişler.

RTX 4070 ile 7800 XT'nin en ucuz modellerine bile yönelmek o diğer iki takozu almaktan yeğdir.

Hocam çok haklısınız birkaç video izledim 7700XT fiyasko ama 7800XT güzel olmuş ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı