monitör de soracaktım da başka konu açmam lazım di miYeter dostum yeter.
İsterseniz fan alır takarsınız ek olarak.
monitör de soracaktım da başka konu açmam lazım di miYeter dostum yeter.
İsterseniz fan alır takarsınız ek olarak.
Monitör de soracaktım da başka konu açmam lazım değil mi?
Sistemdeki anakarttan dolayı displayport olamaz monitör değil mi? hdmi dp den kötü müEvet başka konu açın, @YüzbaşıJohnPrice yardımcı olur o konuda.
@Optimun
Sistemdeki anakarttan dolayı DisplayPort olamaz monitör değil mi? HDMI DP'den kötü mü?
@YüzbaşıJohnPrice
Montelik bir şey yok monte edilmiş geliyor zaten.
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bu sistemde PSU'yu 700TL fark ile 700W olarak değiştirin alın.
Soğutucu öyle ama ekran kartı için öyle bir uyarı geçilmemiş?Ekran kartı ve işlemci soğutucu (hava ise) demonte geliyor.
dostum bende bu sistemi almayı düşünüyorum da güç kaynağı 600w iken alsak sıkıntı olur mu çünkü onun yerine rami ve ssd yi yükseltip yanına da monitör almam gerekiyor 600w sıkıntı çıkarır mı ve enermax markasını çok duymadım kasa ve güç kaynağı tarafında düzgün seçenekler de yok bir sıkıntı olur mu acabaMontelik bir şey yok monte edilmiş geliyor zaten.
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi Bu sistemde PSU'yu 700TL fark ile 700W olarak değiştirin alın.
Dostum bende bu sistemi almayı düşünüyorum da güç kaynağı 600W iken alsak sıkıntı olur mu çünkü onun yerine RAM'i ve SSD'yi yükseltip yanına da monitör almam gerekiyor 600W sıkıntı çıkarır mı ve enermax markasını çok duymadım kasa ve güç kaynağı tarafında düzgün seçenekler de yok bir sıkıntı olur mu acaba?
39-40 bin maksimum bu sistem de rami 32 yapıp ssd yi kc3000 yapıp monitör eklersem 39.5 a geliyor fiyatı bu fiyata monitör dahil böyle bir sistem bulamadım hiçbir yerdeMonitör dahil bütçen nedir? Enermaxın kalitesini pek bilmiyorum o ekran kartı için önerilen 650-700W. Ama PSU iyiyse 600w da besler o ekran kartını.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.