RX 7700 XT sistem önerisi

Dediklerinizi yapıp PSU da yükseltip bu monitörü alırsanız tam yetiyor bütçe.

Riske atmayıp PSU'yu yükseltmemi öneriyorsun yani kesin olarak değil mi ama enermax hala kafamı karıştırıyo PSU kalitesi olarak bir bilgi de bulamadım hiçbir yerde.

Riske atmayıp PSU'yu yükseltmemi öneriyorsun yani kesin olarak değil mi ama enermax hala kafamı karıştırıyo PSU kalitesi olarak bir bilgi de bulamadım hiçbir yerde.
Evet PSU yükseltmenizi öneririm.

Evet PSU yükseltmenizi öneririm.
Tamam dostum çok teşekkür ederim bu arada tek bi siteden almak istiyorum da gaming gen de sistemin yanında bu monitörün fiyatı düşüyor sistem bu şekilde alınır mı yoksa attıgın monitörü mü almalıyım

Dosya Ekleri

• resim_2024-11-05_202821671.png
    resim_2024-11-05_202821671.png
    67,9 KB · Görüntüleme: 46
Soğutucu öyle ama ekran kartı için öyle bir uyarı geçilmemiş?

Uyarı geçilmemiş olabilir. Benim ekran kartım Dual 7800XT. Dual 770XT ile neredeyse aynı boyut. Hem ekran kartı ağırlığı fazla ve anakartta kullanılan PCI-e portu dayanıksız olduğu için demonte gönderiyorlar.

Dediklerinizi yapıp PSU da yükseltip bu monitörü alırsanız tam yetiyor bütçe.

Hocam 27 inç ekranda 1080p kötü gözüküyor. Şahsen deneyimliyorum şu an. Hem 7700XT 1440p ekran kartı FHD oynayacaksan bu sistemi almak baştan saçma zaten.

Uyarı geçilmemiş olabilir. Benim ekran kartım Dual 7800XT. Dual 770XT ile neredeyse aynı boyut. Hem ekran kartı ağırlığı fazla ve anakartta kullanılan PCI-e portu dayanıksız olduğu için demonte gönderiyorlar.

Hocam 27 inç ekranda 1080p kötü gözüküyor. Şahsen deneyimliyorum şu an. Hem 7700XT 1440p ekran kartı FHD oynayacaksan bu sistemi almak baştan saçma zaten.
Sistemi almak saçma değil. 27 inçte güzel görüntü veren monitörlerde var. Sizin monitörünüz nedir?

Monitör dahil bütçen nedir? Enermaxın kalitesini pek bilmiyorum o ekran kartı için önerilen 650-700W. Ama PSU iyiyse 600W da besler o ekran kartını.

Kullandıkları PSU tier e seviyesinde. O yüzden XPG kasalı sistemi atmıştım.

Sistemi almak saçma değil. 27 inçte güzel görüntü veren monitörlerde var. Sizin monitörünüz nedir?

Hocam olay pixellerin büyüklüğü ve arasındaki mesafesi. Monitörün kalitesi pek bir şeyi değiştirmez bundan sonra.

Kullandıkları PSU tier e seviyesinde. O yüzden XPG kasalı sistemi atmıştım.

Hocam olay pixellerin büyüklüğü ve arasındaki mesafesi. Monitörün kalitesi pek bir şeyi değiştirmez bundan sonra.

Pixel aralığı ve büyüklüğü ideal olan 1080p 27 inç monitörlerde var onlarda görüntü kötü gözükmüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı