Yunussemree0
Hectopat
Daha fazla
@Yunussemree0 başka türlü takamaz ki zaten. İki tane 8 pin varmış ekran kartı da iki tane 8 pin istiyor. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kafa karıştırmaya gerek yok.
Hocam peki RX 7700 XT 8+8 bende ki de. Bu PSU da kabloları nasıl takacağım bilginiz var mı? Bir arkadas yardımcı oldu sağ olsun ama PCI-e yerine bir kablo mu takacağım öbür tarafı 16 pin diye yoksa iki kablo takip ayrı ayrı kabloları mı kullanacağım tam anlamadım görsel bıraktım. İlk defa montaj yapacağım. En sağ alta anakart kablosunu taktım onun soluna CPU kablosu. Üst tarafları tam anlamadım VGA falan da yazıyor beynim yandı.
Bu arada psu rog strix 650gHocam peki RX 7700 XT 8+8 bende ki de. Bu PSU da kabloları nasıl takacağım bilginiz var mı? Bir arkadas yardımcı oldu sağ olsun ama PCI-e yerine bir kablo mu takacağım öbür tarafı 16 pin diye yoksa iki kablo takip ayrı ayrı kabloları mı kullanacağım tam anlamadım görsel bıraktım. İlk defa montaj yapacağım. En sağ alta anakart kablosunu taktım onun soluna CPU kablosu. Üst tarafları tam anlamadım VGA falan da yazıyor beynim yandı.
Hocam peki RX 7700 XT 8+8 bende ki de. Bu PSU da kabloları nasıl takacağım bilginiz var mı? Bir arkadas yardımcı oldu sağ olsun ama PCI-e yerine bir kablo mu takacağım öbür tarafı 16 pin diye yoksa iki kablo takip ayrı ayrı kabloları mı kullanacağım tam anlamadım görsel bıraktım. İlk defa montaj yapacağım. En sağ alta anakart kablosunu taktım onun soluna CPU kablosu. Üst tarafları tam anlamadım VGA falan da yazıyor beynim yandı.
Bu arada PSU ROG STRIX 650G
Yani böyle mi takmalıyım nasıl olsa öbür tarafında 16 pin var diye. Yoksa yanına aynı kablodan bir tane daha mı takmalıyım? Bunu anlamadım