RX 7700 XT'li sistem GTA 6 kaldırır mı?

Merhaba RX 7700XT 12 GB.
AMD Ryzen 7 5700X.
2x8 = 16 GB RAM.
Kaldırır mı Ultra ayarlarda?
60FPS üstü verir mi?
Tahminlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Minimum 2K ultrası var. Ben şaşalı bir grafik göreceğimizi düşünmüyorum. Günümüz standartlarınca olur.

Anlamadım garip olan nedir?
Az mı ya da çok mu ki.

Dostum şu an o kartla 2K Ultra ayarlarda GTA 5 oynarsın. Ama GTA 6 aşırı ağır bir oyun olacağı söyleniyor. PC'ye 2026 da geleceğini varsayarsak o yılda bu kartın 2K ultrada iyi bir şekilde oynatması imkansız. Ama 1080p Ultra ayarlarda ya da 2K düşük orta ayarlarda oynatır muhtemelen.

Rockstar fragmanlarını oyun motoru ile hazırlıyor yani grafikler fragmanla hemen hemen aynı veya biraz daha iyi olacak (ileride daha geliştirebilirler). Fragman şıkır şıkır duruyordu. Eğer downgrade olmazsa Ultra ayarlarda 60 FPS zor ama yüksek ayarlarda 60 FPS olabilir. Ama tabii Rockstar'ın PC portları genelde pek iyi olmuyor.

12 GB VRAM ile GTA 6 da 2K Ultra mı diyorsun cidden?
Alan Wake 2 kesinlikle daha sistem isteyen bir oyun olacaktır GTA 6'ya kıyasla. Ama bu kart Alan Wake 2'de 2K Ultra ayarlarda 62 FPS oynatıyor. Fragmanlara bakarak söylüyorum GTA 6 grafikleri Dead Island 2'ye çok benziyor. Rx 7700 Dead Island 2'de ultra ayarlarda ortalama 72 FPS veriyor. 12 FPS oynamak olsa yine 2K ultra 60 FPS. Vram meselesi daha ilerinin meselesi. 8 GB 4060 Ti çoğu oyunu 2K kaldırıyor.

Alan Wake 2 kesinlikle daha sistem isteyen bir oyun olacaktır GTA 6'ya kıyasla. Ama bu kart Alan Wake 2'de 2K Ultra ayarlarda 62 FPS oynatıyor. Fragmanlara bakarak söylüyorum GTA 6 grafikleri Dead Island 2'ye çok benziyor. RX 7700 Dead Island 2'de Ultra ayarlarda ortalama 72 FPS veriyor. 12 FPS oynamak olsa yine 2K Ultra 60 FPS. VRAM meselesi dağa ilerinin meselesi. 8 GB 4060 Ti çoğu oyunu 2K kaldırıyor.

Haklısın hocam ama 2026 yılında 12 GB VRAM'le 2K Ultra ayarlarda GTA 6 oynanacağını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı