tanrikuluenes Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #1 7700XT ekran kartı aldım 600W PSU var. Xigmatek marka 16 GB RAM var ama PC arada kendine restart atıyor. Sebebi nedir?
7700XT ekran kartı aldım 600W PSU var. Xigmatek marka 16 GB RAM var ama PC arada kendine restart atıyor. Sebebi nedir?
A ahmethts16 Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 371 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #2 Yeniden başlat gibi mi yoksa direk gücü kesip baştan açılmamı. Artı 0 Eksi
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.272 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #3 tanrikuluenes dedi: 7700XT ekran kartı aldım 600W PSU var. Xigmatek marka 16 GB RAM var ama PC arada kendine restart atıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Kullanırken bir anda kapatıyorsa sıcaklıklara biraz bakabilir misiniz? Artı 0 Eksi
tanrikuluenes dedi: 7700XT ekran kartı aldım 600W PSU var. Xigmatek marka 16 GB RAM var ama PC arada kendine restart atıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Kullanırken bir anda kapatıyorsa sıcaklıklara biraz bakabilir misiniz?
KS KS tanrikuluenes Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #4 ahmethts16 dedi: Yeniden başlat gibi mi yoksa direk gücü kesip baştan açılmamı. Genişletmek için tıkla... ekran siyah oluyor bazen klavye ışığıda gidiyor ilk olduğunda gitti ikincide öyle olmadı ekran gitti sonra windows başlangıc ekranına döndü Max Caulfield dedi: Kullanırken bir anda kapatıyorsa sıcaklıklara biraz bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... şuan arkada oyun oynuyorum sıcaklıklar bunlar Artı 0 Eksi
ahmethts16 dedi: Yeniden başlat gibi mi yoksa direk gücü kesip baştan açılmamı. Genişletmek için tıkla... ekran siyah oluyor bazen klavye ışığıda gidiyor ilk olduğunda gitti ikincide öyle olmadı ekran gitti sonra windows başlangıc ekranına döndü Max Caulfield dedi: Kullanırken bir anda kapatıyorsa sıcaklıklara biraz bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... şuan arkada oyun oynuyorum sıcaklıklar bunlar
A ahmethts16 Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 371 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #5 oturum aç ekranına mı dönüyor yani Artı 0 Eksi
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #6 tanrikuluenes dedi: ekran siyah oluyor bazen klavye ışığıda gidiyor ilk olduğunda gitti ikincide öyle olmadı ekran gitti sonra windows başlangıc ekranına döndü Eki Görüntüle 2248545 şuan arkada oyun oynuyorum sıcaklıklar bunlar Genişletmek için tıkla... Sıcaklıkta sorun yok. İşlemcin ne? Artı 0 Eksi
tanrikuluenes dedi: ekran siyah oluyor bazen klavye ışığıda gidiyor ilk olduğunda gitti ikincide öyle olmadı ekran gitti sonra windows başlangıc ekranına döndü Eki Görüntüle 2248545 şuan arkada oyun oynuyorum sıcaklıklar bunlar Genişletmek için tıkla... Sıcaklıkta sorun yok. İşlemcin ne?
A ahmethts16 Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 371 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #7 tanrikuluenes dedi: Ekran siyah oluyor bazen klavye ışığıda gidiyor ilk olduğunda gitti ikincide öyle olmadı ekran gitti sonra Windows başlangıc ekranına döndü Eki Görüntüle 2248545 Şu an arkada oyun oynuyorum sıcaklıklar bunlar Genişletmek için tıkla... Sıcaklık normal bundan kapanmaz Artı 0 Eksi
tanrikuluenes dedi: Ekran siyah oluyor bazen klavye ışığıda gidiyor ilk olduğunda gitti ikincide öyle olmadı ekran gitti sonra Windows başlangıc ekranına döndü Eki Görüntüle 2248545 Şu an arkada oyun oynuyorum sıcaklıklar bunlar Genişletmek için tıkla... Sıcaklık normal bundan kapanmaz
KS KS tanrikuluenes Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #8 ahmethts16 dedi: oturum aç ekranına mı dönüyor yani Genişletmek için tıkla... pc şifresi yazdığımız ekrana dönüyor ilk anakart logosu cıkıyor normal acılır gibi oluyor yani Jesus Wicked dedi: Sıcaklıkta sorun yok. İşlemcin ne? Genişletmek için tıkla... r5 5600 Artı 0 Eksi
ahmethts16 dedi: oturum aç ekranına mı dönüyor yani Genişletmek için tıkla... pc şifresi yazdığımız ekrana dönüyor ilk anakart logosu cıkıyor normal acılır gibi oluyor yani Jesus Wicked dedi: Sıcaklıkta sorun yok. İşlemcin ne? Genişletmek için tıkla... r5 5600
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #9 tanrikuluenes dedi: pc şifresi yazdığımız ekrana dönüyor ilk anakart logosu cıkıyor normal acılır gibi oluyor yani r5 5600 Genişletmek için tıkla... OCCT indir. Stabilty kısmındaki tüm testleri 15er dakikadan yap. Bilgisayarın başında dur incele. Kapanırsa hangi testi yaparken kapandığını yaz. Artı 0 Eksi
tanrikuluenes dedi: pc şifresi yazdığımız ekrana dönüyor ilk anakart logosu cıkıyor normal acılır gibi oluyor yani r5 5600 Genişletmek için tıkla... OCCT indir. Stabilty kısmındaki tüm testleri 15er dakikadan yap. Bilgisayarın başında dur incele. Kapanırsa hangi testi yaparken kapandığını yaz.
A ahmethts16 Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 371 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #10 Windows'la ilgili bir sorun olabilir eğer çok önemli değilse format deneyin ya da başka çözümleri bekleyin. Artı 0 Eksi
Windows'la ilgili bir sorun olabilir eğer çok önemli değilse format deneyin ya da başka çözümleri bekleyin.