tanrikuluenes Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #1 7700XT ekran kartı aldım 600W PSU var. Xigmatek marka 16 GB RAM var ama PC arada kendine restart atıyor. Sebebi nedir?
7700XT ekran kartı aldım 600W PSU var. Xigmatek marka 16 GB RAM var ama PC arada kendine restart atıyor. Sebebi nedir?
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 10 Temmuz 2024 #11 PSU'yu test eder misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS tanrikuluenes Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #12 ahmethts16 dedi: Windows'la ilgili bir sorun olabilir eğer çok önemli değilse format deneyin ya da başka çözümleri bekleyin. Genişletmek için tıkla... 1 hafta olmadı format atalı tanrikuluenes dedi: 1 hafta olmadı format atalı Genişletmek için tıkla... DDU programı ile bütün driverları kaldırdım amd yazlımı kurdum 560052 dedi: PSU'yu test eder misiniz? Genişletmek için tıkla... hangi program Artı 0 Eksi
ahmethts16 dedi: Windows'la ilgili bir sorun olabilir eğer çok önemli değilse format deneyin ya da başka çözümleri bekleyin. Genişletmek için tıkla... 1 hafta olmadı format atalı tanrikuluenes dedi: 1 hafta olmadı format atalı Genişletmek için tıkla... DDU programı ile bütün driverları kaldırdım amd yazlımı kurdum 560052 dedi: PSU'yu test eder misiniz? Genişletmek için tıkla... hangi program
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #13 tanrikuluenes dedi: 1 hafta olmadı format atalı DDU programı ile bütün driverları kaldırdım amd yazlımı kurdum hangi program Genişletmek için tıkla... DDU rehberiyle düzgün bir şekilde kurduysan ve hata yapmadıysan sorun ekran kartında veya driverde değildir. OCCT indirip dediğim şekilde test yap. Artı 0 Eksi
tanrikuluenes dedi: 1 hafta olmadı format atalı DDU programı ile bütün driverları kaldırdım amd yazlımı kurdum hangi program Genişletmek için tıkla... DDU rehberiyle düzgün bir şekilde kurduysan ve hata yapmadıysan sorun ekran kartında veya driverde değildir. OCCT indirip dediğim şekilde test yap.
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 10 Temmuz 2024 #14 tanrikuluenes dedi: 1 hafta olmadı format atalı. DDU programı ile bütün driverları kaldırdım AMD yazlımı kurdum. Hangi program. Genişletmek için tıkla... OCCT indirip yapın. Artı 0 Eksi
tanrikuluenes dedi: 1 hafta olmadı format atalı. DDU programı ile bütün driverları kaldırdım AMD yazlımı kurdum. Hangi program. Genişletmek için tıkla... OCCT indirip yapın.
KS KS tanrikuluenes Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #15 Jesus Wicked dedi: DDU rehberiyle düzgün bir şekilde kurduysan ve hata yapmadıysan sorun ekran kartında veya driverde değildir. OCCT indirip dediğim şekilde test yap. Genişletmek için tıkla... güvenli moda almadım sıkıntı cıkarmı Artı 0 Eksi
Jesus Wicked dedi: DDU rehberiyle düzgün bir şekilde kurduysan ve hata yapmadıysan sorun ekran kartında veya driverde değildir. OCCT indirip dediğim şekilde test yap. Genişletmek için tıkla... güvenli moda almadım sıkıntı cıkarmı
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #16 tanrikuluenes dedi: güvenli moda almadım sıkıntı cıkarmı Genişletmek için tıkla... Sen en iyisi en baştan sağlam bir şekilde bir format daha at. Temiz w10 pro kurulumu yap. Sonra dediğimiz uygulama ile test yap. Artı 0 Eksi
tanrikuluenes dedi: güvenli moda almadım sıkıntı cıkarmı Genişletmek için tıkla... Sen en iyisi en baştan sağlam bir şekilde bir format daha at. Temiz w10 pro kurulumu yap. Sonra dediğimiz uygulama ile test yap.
KS KS tanrikuluenes Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #17 Jesus Wicked dedi: Sen en iyisi en baştan sağlam bir şekilde bir format daha at. Temiz w10 pro kurulumu yap. Sonra dediğimiz uygulama ile test yap. Genişletmek için tıkla... ilk formatmı öneriyorsunuz tanrikuluenes dedi: ilk formatmı öneriyorsunuz Genişletmek için tıkla... testi formattan sonramı yapayım Artı 0 Eksi
Jesus Wicked dedi: Sen en iyisi en baştan sağlam bir şekilde bir format daha at. Temiz w10 pro kurulumu yap. Sonra dediğimiz uygulama ile test yap. Genişletmek için tıkla... ilk formatmı öneriyorsunuz tanrikuluenes dedi: ilk formatmı öneriyorsunuz Genişletmek için tıkla... testi formattan sonramı yapayım
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #18 tanrikuluenes dedi: ilk formatmı öneriyorsunuz testi formattan sonramı yapayım Genişletmek için tıkla... Bence evet. Artı 0 Eksi
tanrikuluenes dedi: ilk formatmı öneriyorsunuz testi formattan sonramı yapayım Genişletmek için tıkla... Bence evet.
A ahmethts16 Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 371 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #19 tanrikuluenes dedi: ilk formatmı öneriyorsunuz testi formattan sonramı yapayım Genişletmek için tıkla... formatlayıp öyle dene testi Artı 0 Eksi
tanrikuluenes dedi: ilk formatmı öneriyorsunuz testi formattan sonramı yapayım Genişletmek için tıkla... formatlayıp öyle dene testi
KS KS tanrikuluenes Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #20 Jesus Wicked dedi: Bence evet. Genişletmek için tıkla... w10 pro dahamı mantıklı normal w10 kullanıyorum ben ahmethts16 dedi: formatlayıp öyle dene testi Genişletmek için tıkla... Jesus Wicked dedi: Bence evet. Genişletmek için tıkla... format attım testi nasıl yapacağım Son düzenleme: 10 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Jesus Wicked dedi: Bence evet. Genişletmek için tıkla... w10 pro dahamı mantıklı normal w10 kullanıyorum ben ahmethts16 dedi: formatlayıp öyle dene testi Genişletmek için tıkla... Jesus Wicked dedi: Bence evet. Genişletmek için tıkla... format attım testi nasıl yapacağım