RX 7700XT ne zaman çıkacak?

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
7800XT bu haziran ortalarında tanıtılacak. Bunun yanında 7700XT de olacak mı? Kart ne zaman çıkacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla kararsız kaldım hocam ya. Bu ülke ekonomisi F/P oranı vs. insanı yiyip bitiriyor. Birkaç ay sonra çıkacak şeyin fiyatını hesaplıyoruz şimdiden.
Hesaplayamıyoruz ki hocam. Bence şimdiden sistem alacaksanız alın. Yarının garantisi yok.

Vallahi kararsız kaldım hocam ya. Bu ülke ekonomisi F/P oranı vs. insanı yiyip bitiriyor. Birkaç ay sonra çıkacak şeyin fiyatını hesaplıyoruz şimdiden.

Elimde 50.000 lira para var yayıncı olmak için para biriktiriyorum 0'dan her şeyi kaliteli eksiksiz masrafdan kaçmadan 150.000 liraya kadar yolu olan bir bilgisayar almayı düşünüyorum hedefimde kararlıyım yayıncılığı hem hobi hem de meslek halinde kafamda kurdum ben profesyonel bir yayıncı ve e-sporcu olmak istediğim için parayı biriktiriyorum ama siz normal oyun oynayacaksanız arkadaşlarla günlük kullanımsa parayı bekletmeyin alın çünkü yarının garantisi yok üstte denildiği gibi.

Son düzenleme:
Elidem 50.000 lira para var yayıncı olmak için para biriktiriyorum 0'dan her şeyi kaliteli eksiksiz masrafdan kaçmadan 150.000 liraya kadar yolu olan bir bilgisayar almayı düşünüyorum hedefimde kararlıyım yayıncılığı hem hobi hem de meslek halinde kafamda kurdum ben profesyonel bir yayıncı ve e-sporcu olmak istediğim için parayı biriktiriyorum ama siz normal oyun oynayacaksanız arkadaşlar günlük kullanımsa parayı bekletmeyin alın çünkü yarının garantisi yok üstte denildiği gibi.
Haklısınız hocam. Allah kolaylık versin size de.

Bu arada hocam dediğim gibi normal oyunlar için RX 6600 size yeterli olur maddi açıdan problemleriniz varsa diye söyledim ama tabii RX 7700XT almak sizin seçiminiz.
2K kullanacağım için 6700XT aşağısı olmaz. Normalde 4060 Ti 16 GB düşünüyordum ama sistemi yazın kullanacağım ve Temmuz sonu çıkacak. 7700XT beklemek mantıklı olabilir diye düşünmüştüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı