RX 7800 XT alınır mı?

Sorkmaen

Centipat
Daha fazla  
Ryzen 5 7500F işlemcili bir sistem topluyorum. Ekran kartı konusunda ise kararsız kaldım, AMD tarafında eskiden duyduğum yazılım sorunları beni biraz arafta bırakıyor. AMD alırsam 7800 XT, NVIDIA alırsam ise 4070 veya 4070 Super alacağım.

Mis gibi fiyat mis gibi performans. Al yoluna devam et.

Aman Sinerji Allah uzak etsin

Aman Sinerji Allah uzak etsin.

Ben sıkıntı göremedim. Videodaki arkadaş kendisine sunulan bu kartı almış olsaydı öyle bir video ortaya çıkmayacaktı bile. Ki adil seçeneklerdi sunular kartlar da neeyse.

Neyse mal bal, sıcaklılar 65 derecenin üstünü görüyor görmüyor, performansına denecek bir şey yok, sessizlikte cillop bu paraya bu kalitede kart bulmak zor.

Ryzen 5 7500F işlemcili bir sistem topluyorum. Ekran kartı konusunda ise kararsız kaldım, AMD tarafında eskiden duyduğum yazılım sorunları beni biraz arafta bırakıyor. AMD alırsam 7800 XT, NVIDIA alırsam ise 4070 veya 4070 Super alacağım.
Bütçe nedir? Eğer 24-25 bine kadar çıkabiliyorsanız 4070 super veya 4070 Ti alın geçin.

istersen 2. elden rx 6800 ve 6900 de çekebilirsin yarı yarıya gelir fiyat bakımından 2k ultra da AAA oyunlarda 120 fps alıyorum fsr olmadan (elimde rx 6900 xt nitro var)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı