RX 7800 XT - R5 7500F vs RTX 4070 Super - R5 5600

Şaka gibi, hala AM4 sistemi savunuyorsun. Bu kadar çok seviyorsan sen neden AM5 kullanıyorsun? AM4 kullanabilirsin, hem ekran kartını da 4070 Ti s yapardın.
Çok tuhaf. Cidden nasıl hala AM4 sistemi savunduğunuzu anlamıyorum. 7800XT bir süre sonra neden düşüp tökezlesin? Bu ne saçma yorum? Attığın bütün mesajlarda 1 tane doğru bilgi yok. NVIDIA fanboyluğu yapmayı bırak artık.

7800XT alıp 30FPS takılı kalacağıma 4070 Super alır teknoloji sayesinde 70-80FPS gezerim. Siz AMD kullanıcıları gidip Lossless Scaling kullanırsınız.

Ya dostum, gerçekten şaka yaptığını düşünmeye başlıyorum.
RTX'de RTX, herkes RTX mi açıyor? Her oyunda RTX mi var? RTX bence gereksiz FPS öldüren bir teknoloji, gerçekten tek savunabildiğin şey RTX özelliği mi?
Hayır 32 oyundan üçünde RT oynamak için 4070S alınmalı. :D

Ben 4070 s kullanmıyorum boş yere de övmem benim babamın markası değil sonuçta. Kendi tercihimi söylerim. Dediğim gibi DLSS varken FSR çöp, ama iyi kötü FSR var bir şey olmaz denebilir.

Şaka gibi, hala AM4 sistemi savunuyorsun. Bu kadar çok seviyorsan sen neden AM5 kullanıyorsun? AM4 kullanabilirsin, hem ekran kartını da 4070 Ti s yapardın.
Çok tuhaf. Cidden nasıl hala AM4 sistemi savunduğunuzu anlamıyorum. 7800XT bir süre sonra neden düşüp tökezlesin? Bu ne saçma yorum? Attığın bütün mesajlarda 1 tane doğru bilgi yok. NVIDIA fanboyluğu yapmayı bırak artık.

Yok arkadaş, 4070S RTX açınca 20FPS daha fazla veriyor ve kendisi 4070s kullandığı için 4070s daha iyi!
:D

7800XT alıp 30FPS takılı kalacağıma 4070 Super alır teknoloji sayesinde 70-80FPS gezerim. Siz AMD kullanıcıları gidip Lossless Scaling kullanırsınız.
Hangi oyunda 30FPS alıyor, bir de teknolojimi açar diyorsun, 7800XT'de açar, az önce hava mı attın sen?

Ya dostum, gerçekten şaka yaptığını düşünmeye başlıyorum.
RTX'de RTX, herkes RTX mi açıyor? Her oyunda RTX mi var? RTX bence gereksiz FPS öldüren bir teknoloji, gerçekten tek savunabildiğin şey RTX özelliği mi?

Kartın içerinde RTX teknolojisi mevcut. Bunu yok saymak ne kadar saçma. Var olan teknolojiyi neden yok sayıyorsun. Sen kullanmıyor olabilirsin, ancak ben kullanıyorum. Ve evet RTX kullanacak adam NVIDIA almak zorunda dostum. Kusurabakma. Dayatmıyorum, ancak gerçek bu. Sev veya sevme

53 FPS dostum bu ne gözünü seveyim ya. Neden 20K karta bayılmama rağmen bu denli düşük FPS alıyorum. AMD´nin problemi bu işte.

Dosya Ekleri

• 1740308477466.png
    1740308477466.png
    657,6 KB · Görüntüleme: 31
Konu sahibi sistemi yükseltecek mi peki? Onu da bilmiyoruz ama AM5 deyip duruyorsun 😂
Sadece yükseltmekle alakalı değil işlemci güçleriyle alakalı ama hala anlamayı beceremiyorsunuz.

53 FPS dostum bu ne gözünü seveyim ya. Neden 20K karta bayılmama rağmen bu denli düşük FPS alıyorum. AMD´nin problemi bu işte.

"Path traycing" özelliğini kapayıp test etsene bir de.

Konu sahibi sistemi yükseltecek mi peki? Onu da bilmiyoruz ama AM5 deyip duruyorsun 😂

Sadece yükseltme ile alakalı mı sence, halihazırda daha güçlü işlemci var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı