RX 7800XT sistemde Need for Speed Unbound donuyor

536396

Hectopat
7800XT ekran kartı ve R5 7600 işlemcim var. Sistem daha yeni toplandı. CM ML240L V2 sogutucu var. Oyundaki değerlerim bunlar. 1080p monitör kullanıyorum. Görev Yöneticisi'nden baktığımda işlemci %100 olarak gözüküyor darboğaz oluyor sanırsam. Ayrıca küçük küçük FPS droplar giriyor. Çoğu oyunda drop sorununu yaşıyorum ne ile alakalı?

1724163751815.png

7800XT ekran kartı ve R5 7600 işlemcim var. Sistem daha yeni toplandı. CM ML240L V2 sogutucu var. Oyundaki değerlerim bunlar. 1080p monitör kullanıyorum. Görev Yöneticisi'nden baktığımda işlemci %100 olarak gözüküyor darboğaz oluyor sanırsam. Ayrıca küçük küçük FPS droplar giriyor. Çoğu oyunda drop sorununu yaşıyorum ne ile alakalı?

Eki Görüntüle 2289393

Yani muhtemelen bundan kaynaklanmıyordur ama 80 derece CPU biraz fazla sanki.

Eki Görüntüle 2289393
İşlemcin ne?

Yazmışsın pardon.

7600 demiş ya hocam

Eki Görüntüle 2289393
Kanka işlemci sıcaklığın daha da artıyor mu ?

7600 demiş ya hocam

Kanka işlemci sıcaklığın daha da artıyor mu ?
Şimdi farkettim.

Eki Görüntüle 2289393
Kaç GB RAM var?

Selam,

Sıvı soğutucu çalışıyor mu? Çalışıyorsa acaba montede bir eksiklik mi var hiç normal durmuyor bu değerler bir tık altı sistem bende var bahsettiğiniz oyunu denemedim ama fps drop yaşamadım sağlam oyunlarda

NFS oyunları böyle oluyor. İşlemciye çok yük bindiren oyunlar. Ekran kartı güçlü 1080p de işlemciye daha da fazla yük biniyor, yaşadığın durum normal diyebiliriz. Bu yaşadığın droplar oyun keyfini baltalayacak seviyede mi?
Çoğu oyunda demiş hocam sadece NFS değil.

Selam,

Sıvı soğutucu çalışıyor mu? Çalışıyorsa acaba montede bir eksiklik mi var hiç normal durmuyor bu değerler bir tık altı sistem bende var bahsettiğiniz oyunu denemedim ama fps drop yaşamadım sağlam oyunlarda
Sıcaklık değerlerinde ciddi bir anormallik yok maksimum 85 dereceye kadar normal sayılır hocam.

Çoğu oyunda demiş hocam sadece NFS değil.

Sıcaklık değerlerinde ciddi bir anormallik yok maksimum 85 dereceye kadar normal sayılır hocam.

Full HD için güçlü kalan bir ekran kartı bu, oynadığı oyunlarda genel olarak ufak FPS düşmeleri yaşamasi normal ama NFS de ekstra bir rahatsızlık verici durum olabilir. Eğer oyun keyfini çok bozan bir durum varsa FPS'i sinirlandirmasi yararına olacak arkadaşın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı